Αρχική Διάφορα Το κόκκαλο παπουτσιών Menu είναι αντικείμενο τέχνης.

Το κόκκαλο παπουτσιών Menu είναι αντικείμενο τέχνης.

by Andreas Rekopoulos
Το κόκκαλο παπουτσιών Menu είναι αντικείμενο τέχνης

Ένα κόκκαλο παπουτσιών είναι ένα πρακτικό, συνήθως αδιάφορο καθημερινό εργαλείο. Όμως όπως όλα δείχνουν με λίγη φαντασία μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεταλλικό γλυπτό που αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου σας.

Ο σχεδιασμός του ιδιαίτερου αυτού αντικειμένου έγινε από τον Αυστραλό Charles Wilson και παράγεται από την Δανέζικη menu A/S. Το κόκκαλο παπουτσιών Menu είναι φτιαγμένο από ατσάλι και το καμπυλωτό του σχήμα το κάνει να μοιάζει με κάποιο μεταμοντέρνο γλυπτό. Ασφαλώς η κατάλληλη θέση για ένα τέτοιο αντικείμενο δεν είναι μέσα σε κάποιο συρτάρι, αλλά εκεί που μπορεί να φαίνεται και να είναι εύκολα προσβάσιμο, στον τοίχο σας.

Έτσι το κόκκαλο παπουτσιών Menu συνοδεύεται από μια κομψή βάση τοίχου, στην οποία κουμπώνει μαγνητικά. Ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο design που θα εκτιμήσουν όσοι βρίσκουν ευχαρίστηση στις μικρές αυτές συνήθως απαρατήρητες διακοσμητικές λεπτομέρειες, που κάνουν όμως την διαφορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.