Αρχική Σπίτι & Design Καράφα κρασιού Menu Wine Breather.

Καράφα κρασιού Menu Wine Breather.

by Andreas Rekopoulos
Menu Wine Breather

Οι καράφες κρασιού Menu Wine Breather διαθέτουν ξεχωριστό στυλ και υψηλή εργονομία, ενώ διατίθενται σε δύο εκδοχές μια σχεδιασμένη για κόκκινο κρασί  και μια για λευκό κρασί.

Η καινοτομία που χαρακτηρίζει και τα δύο μοντέλα της σειράς είναι ο πατενταρισμένος μηχανισμός που διαθέτουν στο στόμιο τους, ο οποίος επιτρέπει να συνδέσετε το μπουκάλι του κρασιού απευθείας στην καράφα. Έτσι η καράφα γεμίζει σε διάστημα δευτερολέπτων χωρίς να χυθεί ούτε σταγόνα. Παράλληλα εάν επιθυμείτε είναι πολύ εύκολο να μεταγγίσετε το κρασί πίσω στο μπουκάλι, μια χρήσιμη λειτουργία εάν είστε ερασιτέχνης οινοποιός ή αν απλά θέλετε να δώσετε σε κάποιον λίγο κρασί.

Ο σχεδιασμός έγινε από το δίδυμο Norm Architects που αποτελείται από τους ταλαντούχους Δανούς σχεδιαστές Kasper Rønn και Jonas Bjerre-Poulsen για την επίσης Δανέζικη εταιρία Menu. Η σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα, το Wine Breather που προορίζεται για κόκκινο κρασί και το σχήμα του βοηθάει στην καλύτερη αναπνοή του κρασιού και το Cool Breather που προορίζεται για λευκό κρασί και διαθέτει ένα εσωτερικά τοποθετημένο παγοδοχείο για να διατηρεί το κρασί δροσερό για περισσότερη ώρα.

Οι προσεγμένες λεπτομέρειες είναι δεδομένες στις καράφες Menu Wine Breather, καθώς πρόκειται για τυπικά χρηστικό και μινιμαλιστικό Σκανδιναβικό design. Η Wine Breather συνοδεύεται από ένα κομψό πώμα από ξύλο δρυός για να την σφραγίσετε εάν μείνει κρασί μέσα για να καταναλωθεί αργότερα. Η Cool Breather διαθέτει αντίστοιχο μεταλλικό πώμα, ενώ η ενσωματωμένη παγοθήκη είναι προσθαφαιρούμενη και επαναχρησιμοποιήσιμη. Τέλος η Cool Breather μπορεί να εξυπηρετήσει και ως μια  εξαιρετική κανάτα για νερό ή οποιοδήποτε ρόφημα θέλετε να διατηρήσετε κρύο.

Ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για όσους αγαπούν το κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.