Αρχική Σπίτι & Design Γραφείο Kant από τον Nils Holger Moormann.

Γραφείο Kant από τον Nils Holger Moormann.

by Andreas Rekopoulos
Kant Desk Nils Holger Moormann

Το γραφείο Kant της γερμανικής Nils Holger Moormann έχει ιδιαίτερα εργονομικό design και δίνει μια πρωτότυπη χωροταξική λύση στο πρόβλημα της οργάνωσης εντύπων και βιβλίων.

Ο σχεδιασμός έγινε από τους Patrick Frey και Markus Boge, ενώ η σύλληψη είναι απλή και άκρως πρακτική. Το πίσω μέρος του γραφείου σχηματίζει ένα ενσωματωμένο γωνιώδες ράφι όπου μπορούν να τοποθετηθούν βιβλία και άλλα έγγραφα με ταξινομημένο τρόπο χωρίς να δημιουργείται ένα χάος στην επιφάνεια εργασίας. Έτσι όλα τα έγγραφα και βιβλία είναι εύκολα προσβάσιμα, παραμένοντας ταυτόχρονα άψογα τακτοποιημένα.

Παράλληλα το γραφείο Kant ακολουθεί μια modular λογική όσων αφορά την τοποθέτηση άλλων περιφερειακών. Έτσι ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη μπορεί να εξοπλιστεί και με ένθετη μολυβοθήκη, βάση για υπολογιστή, βάση οθόνης, καθώς και πολλά είδη συρταριών.

Το καινοτόμο design του Kant έχει βραβευτεί επανειλημμένα με σημαντικά βραβεία βιομηχανικού σχεδιασμού όπως το Good Design Award, το iF design award, το Lucky Strike junior award και πολλά άλλα. Το έξυπνα σχεδιασμένο αυτό γραφείο διατίθεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα με ενδεικτική τιμή 1100€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.