Αρχική Σπίτι & Design Πολύχρωμα σκαμπό Blocks από την JSPR.

Πολύχρωμα σκαμπό Blocks από την JSPR.

by Andreas Rekopoulos

Τα πουφ ή σκαμπό είναι από το πιο ευέλικτα έπιπλα, καθώς είναι μαλακά, άνετα και ελαφριά. Έτσι μετακινούνται εύκολα και είναι πολύ πρακτικά ως βοηθητικά καθίσματα.

Τα Blocks της Ολλανδικής εταιρίας JSPR σχεδιάστηκαν από τον Philip Bogaerts και ενσωματώνουν όλα στοιχεία που καθιστούν τα σκαμπό τόσο πρακτικά. Είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά ελαφρύ αφρώδες υλικό και έχουν επικάλυψη από λάστιχο Realskin το οποίο είναι απαλό στο άγγιγμα, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό σε λεκέδες και γρατζουνιές. Επίσης το Realskin διατίθεται και με έξτρα ανθεκτική επεξεργασία για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

Προσφέρονται σε τέσσετα διαφορετικά μοτίβα τα οποία μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας μια συστοιχία από σκαμπό που μοιάζουν με ένα μικρό καθιστικό. Το Design τους είναι γεωμετρικό και μινιμαλιστικό, όμως το στοιχείο που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι οι αμέτρητοι χρωματισμοί που διατίθενται. Κατόπιν παραγγελίας τα Blocks μπορούν να φτιαχτούν σε οποιοδήποτε χρώμα RAL ή PANTONE. Απλό και έξυπνο Design που αποκτά μια ακόμη διάσταση λόγω της δυνατότητας των άπειρων χρωματισμών ανάλογα με την διαθέση του πελάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.