Αρχική Σπίτι & Design Πρωτότυπα γυάλινα ποτήρια Inside Out Collection.

Πρωτότυπα γυάλινα ποτήρια Inside Out Collection.

by Andreas Rekopoulos
Inside Out Collection Glasses

Τα γυάλινα ποτήρια Inside Out Collection σχεδιάστηκαν από την Alissia Melka Teichroew και είναι μια διαφορετική θεώρηση μερικών πλέον χαρακτηριστικών και αναγνωρίσιμων ποτηριών για αλκοολούχα ποτά.

Αντί το σχήμα του ποτηριού να καθορίζεται από την εξωτερική του μορφή στα ποτήρια Inside Out συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το εξωτερικό είναι ένα γραμμικός κύλινδρος και το ποτήρι παίρνει το επιθυμητό σχήμα από μια δεύτερη στρώση γυαλιού στο εσωτερικό του. Η σειρά περιλαμβάνει πέντε ποτήρια, ένα ποτήρι κρασιού, ένα σαμπάνιας, ένα για μαρτίνι, ένα για λικέρ και ένα για σφηνάκια.

Ο “αντίστροφος” σχεδιασμός των ποτηριών δίνει ένα εξαιρετικά κομψό αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό όταν το ποτήρι γεμίσει με κάποιο έγχρωμο αλκοολούχο ποτό ώστε να ξεχωρίζει έντονα η εσωτερική του δομή.

Παράλληλα το διπλό τοίχωμα του ποτηριού παρέχει επιπρόσθετη μόνωση που διατηρεί καλύτερα τη θερμοκρασία του περιεχομένου και διατηρεί τα κρύα, κρύα και τα ζεστά, ζεστά. Τα γυάλινα ποτήρια Inside Out είναι προϊόν της εταιρίας AMT και διατίθενται σε σετ των δύο ποτηριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.