Αρχική Τεχνολογία Θήκη μεταφοράς Grip για το iPad.

Θήκη μεταφοράς Grip για το iPad.

by Andreas Rekopoulos
Grip For iPad

Το iPad της Apple παρά τον σχετικά σύντομο χρόνο ζωής του έχει ήδη αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ως υποκατάστατο των Netbook και πλατφόρμα ανάγνωσης και αρχειοθέτησης ηλεκτρονικών εντύπων το νέο σας iPad θα χρειαστεί και μια θήκη μεταφοράς. Η θήκη της Colorware με την ονομασία Grip for iPad σίγουρα αποτελεί έναν από τους πλέον στυλάτους τρόπους μεταφοράς, καθώς μετατρέπει το iPad σε έναν ψηφιακό χαρτοφύλακα.

Είναι φτιαγμένη από ένα μονοκόμματο κομμάτι αλουμινίου και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ότι χρώματος και φινιρίσματος επιθυμείτε με σκοπό την εξατομίκευση και την μοναδικότητα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Colorware μπορείτε να σχεδιάσετε online την δική σας Grip με γυαλιστερή ή ματ υφή, μεταλλικό ή κανονικό χρώμα και απεριόριστη επιλογή χρωματισμών της προτίμησης σας.

Η θήκη Grip προσαρμόζεται άψογα στο iPad λόγο της ποιοτικής κατασκευής του που γίνεται με ακρίβεια δεκάτων του χιλιοστού, ενώ η οπτική παραπομπή στον κλασσικό χαρτοφύλακα είναι μια πετυχημένη σημειολογία της μετατροπής των χάρτινων εκδόσεων σε ψηφιακά αρχεία, η οποία ταιριάζει τέλεια με τον χαρακτήρα και των σκοπό του iPad.

Μοναδικό μελανό σημείο η κοστολόγηση της Grip στο μάλλον υπερβολικό ποσό των $300 καθώς και η παντελής έλλειψη προστασίας του πίσω μέρους της συσκευής και της οθόνης. Θεωρώ ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής θα έπρεπε τουλάχιστον να συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο και δύο υψηλής ποιότητας διάφανες μεμβράνες για την οθόνη και την πλάτη του iPad.

Βέβαια το άψογο στυλ και η μοναδικότητα πληρώνονται, όσοι πιστοί προσέλθετε καθώς η Colorware ήδη παίρνει παραγγελίες και θέλει 3-4 εβδομάδες για να το κατασκευάσει και να το στείλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.