Αρχική Σπίτι & Design Γραμμική Μεταλλική Καρέκλα Perspective του Artem Zigert.

Γραμμική Μεταλλική Καρέκλα Perspective του Artem Zigert.

by Anna Karataglidou
Minimal Perspective Chair Artem Zigert

Το πραγματικό όνομα της γραμμικής καρέκλας που σχεδίασε ο Artem Zigert είναι “Perspective Chair” δηλαδή “προοπτική καρέκλα”. Ωστόσο, ο πρώτος τίτλος που μας ήρθε στο μυαλό όταν αντικρίσαμε τις εικόνες από το μοναδικό αισθητικά project του Καζακστανού σχεδιαστή ήταν “Space Invader chair”: μια καρέκλα που εισβάλει στο χώρο. Με δυναμικές γραμμές με έντονες γωνίες που εισβάλλουν στο χώρο η καρέκλα αξίζει αυτό το εντυπωσιακό ψευδώνυμο!

Γραφιστικό σχέδιο που πραγματοποιείται με μεταλλικά γραμμικά στοιχεία που ενώνονται σε ένα προοπτικό σημείο φυγής. Διαυγής επιφάνεια καθίσματος από διαφανές ακρυλικό που είναι σχεδόν αόρατη. Από κάθε διαφορετική γωνία που βλέπεις την γραμμική μεταλλική καρέκλα η ίδια η εικόνα της αλλάζει και μοιάζει να μεταβάλλεται η υπόσταση της στο χώρο. Η μεταλλική καρέκλα Perspective παίζει με την οπτική και μοιάζει σχεδόν σαν οφθαλμαπάτη με έναν ιδιαίτερα κομψό τρόπο.

Ο Artem Zigert είναι σχεδιαστής με βάση το Καζακστάν και έχει παρουσιάσει εξαιρετικά σχέδια μίνιμαλ αισθητικής. Η μεταλλική καρέκλα Perspectiveείναι στο στάδιο του πρωτοτύπου και δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.