Αρχική Τέχνη Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Tim Richardson.

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Tim Richardson.

by Andreas Rekopoulos
Tim Richardson Photography

Ο Αυστραλός με έδρα την Νέα Υόρκη φωτογράφος Tim Richardson διαθέτει ένα εντυπωσιακό portfolio από εκπληκτικές φωτογραφίες, όπου η τέχνη της φωτογραφίας συναντά την ψηφιακή επεξεργασία.

Η δουλειά του Tim Richardson χαρακτηρίζεται από καινοτόμα προσέγγιση στα ιδιόμορφα concept του σε συνδυασμό με εξαιρετικές πόζες και επιτεταμένη χρήση υψηλής τεχνολογίας και ειδικών εφέ. Οι φωτογραφίες του Tim Richardson χαρακτηρίζονται από μια ξεχωριστή αίσθηση της κίνησης και έναν ιδιαίτερο δυναμισμό που άλλοτε γίνεται εμφανής με την πρώτη ματιά και άλλοτε υπονοείται και προβάλει σε δεύτερο χρόνο μέσα από θεατρικά στημένα σκηνικά. Πολλά από τα έργα του θεωρούνται άκρως συλλεκτικά και κοσμούν διάσημες συλλογές έργων τέχνης όπως την φημισμένη συλλογή της Deutsche Bank και του Sir Elton John.

Ανάμεσα στις πολλές διάσημες εταιρίες που έχουν επιστρατεύσει τον ταλαντούχο φωτογράφο για να προβάλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα προϊόντα τους συγκαταλέγονται ονόματα όπως η Heineken, Nokia, Lee, Nike, Levis, και Sony. Παράλληλα γνωστά έντυπα και περιοδικά όπως το Dazed & Confused, το V Magazine και η Vogue έχουν παρουσιάσει δουλειές του Αυστραλού με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια και τον έχουν επιστρατεύσει επανειλημμένα για δημιουργήσει εξώφυλλα και αφιερώματα για λογαριασμό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.