Αρχική Σπίτι & Design Φωτιστικό Foscarini Magneto από τον Giulio Iacchetti.

Φωτιστικό Foscarini Magneto από τον Giulio Iacchetti.

by Andreas Rekopoulos
Foscarini Magneto Giulio Iacchetti

Το Magneto σχεδιάστηκε από τον Giulio Iacchetti για την Ιταλική  Foscarini και είναι ένα ιδιαίτερο φωτιστικό που διακρίνεται για την μοναδική του ευελιξία που του δίνει το μαγνητικό σύστημα στήριξης που διαθέτει.

Μινιμαλιστικό και διακριτικό το Foscarini Magneto προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό κατάλληλο και για διάβασμα και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και διακοσμητικό κυρίως ρόλο. Η ιδιαιτερότητα του Magneto είναι ότι αντί να χρησιμοποιεί πολύπλοκους μηχανισμούς (όπως πχ. βραχίονες) αλλάζει εύκολα προσανατολισμό με την χρήση μιας μαγνητικής μπίλιας.

Η μαγνητική μπίλια εξυπηρετεί ως ένας εξαιρετικά ευέλικτος σύνδεσμος, έτσι μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος αλλά και την κατεύθυνση του φωτός με πραγματικά αμέτρητους τρόπους. Η πηγή του φωτός είναι μια λυχνία LED που παράγει έντονο φως με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Η λύση της ρύθμισης με την μαγνητική μπίλια είναι απλή και ιδιοφυής. Καταρχάς μπορείτε εύκολα να περιστρέψετε το φως 360° μοίρες, και κατά δεύτερον δεν υπάρχουν σύνδεσμοι για να χαλαρώσουν ή να χαλάσουν. Αμέτρητες δυνατότητες ρύθμισης με απόλυτη αξιοπιστία και εγγυημένη μακροζωία του μηχανισμού.

Το Foscarini Magneto στηρίζεται σε μια βάση η οποία έχει διαδοχικές οπές, ώστε να μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος του στελέχους που φέρει τον λαμπτήρα. Παράλληλα το καλώδιο ρεύματος κινείται ελεύθερα μέσα στην σωληνωτή βάση, ώστε να το εκτείνετε ή να το μαζεύετε εύκολα κατά βούληση.

Ένα απλό, όμως ιδιαίτερα ιδιοφυές σύστημα στήριξης που συνδυάζει καλαίσθητο Design και χρηστικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.