Αρχική Μόδα & Ένδυση Κλιπ παντελονιού για ποδηλασία Windrider της Eno.

Κλιπ παντελονιού για ποδηλασία Windrider της Eno.

by Andreas Rekopoulos

Τα κλιπ παντελονιού Windrider είναι ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ ποδηλασίας. Σχεδιάστηκαν από τον Gijs Bakker για την εταιρία Eno και θα δώσουν κυριολεκτικά φτερά στα πόδια σας.

Για τους αστικούς ποδηλάτες το κλιπ παντελονιού είναι ένα απλό και ιδιαίτερα χρήσιμο αξεσουάρ. Ο σκοπός που εξυπηρετεί είναι να κρατάει το παντελόνι του ποδηλάτη, ώστε να μην πιαστεί στην αλυσίδα του ποδηλάτου. Συνήθως τα κλιπ παντελονιού για ποδηλασία είναι ένα απλό μεταλλικό έλασμα.

Όμως τα Windrider διαφέρουν από το συνηθισμένα κλιπ, φυσικά η πηγή έμπνευσης ήταν ο αγγελιοφόρος των θεών, ο Ερμής με τα φτερωτά του σανδάλια. Από πρακτικής άποψης φοριούνται εύκολα και γρήγορα, ενώ είναι φτιαγμένα από ένα φωσφορούχο υλικό, το οποίο φέγγει στο σκοτάδι και βοηθάει στην νυχτερινή ορατότητα από διερχόμενους οδηγούς. Τέλος οι πιο “βραδινοί” ποδηλάτες μπορούν άνετα να τα χρησιμοποιήσουν και ως αξεσουάρ για clubbing.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.