Αρχική Σπίτι & Design Μοντέρνο Ρολόι τοίχου Klipp από το Line Studio.

Μοντέρνο Ρολόι τοίχου Klipp από το Line Studio.

by Andreas Rekopoulos
Klipp Wall Clock by Line Studio

Το Klipp είναι ένα μοντέρνο ρολόι τοίχου με μίνιμαλ αισθητική σχεδιασμένο από το βασισμένο στην Ουκρανία στούντιο σχεδιασμού Line Studio.

Πρόκειται για ένα εντελώς αφαιρετικό σχέδιο με έντονο το βιομηχανικό στοιχείο. Το σώμα του ρολογιού είναι ένας ατσάλινος κύλινδρος, ενώ οι δείκτες είναι φτιαγμένοι από βαμμένο ατσαλόσυρμα. Διαθέτει μηχανισμό quartz και προσφέρεται σε ποικιλία χρωματισμών.

Ένα ιδιαίτερο μοντέρνο ρολόι τοίχου που αποτελεί ιδανικό παράδειγμα ότι η κομψότητα βρίσκεται στην απλότητα. Χωρίς περιττές λεπτομέρειες το Klipp ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά επειδή είναι απλό, απέριττο και διαθέτει όμορφη συμμετρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Νίκος Πατεράκης 21/08/2015 - 08:12

Ενδιαφέρομαι για το ρολόι τοίχου Klipp της Line Studio. Μπορείτε να με ενημερώσετε πόσο κοστίζει και πού μπορώ να το βρω;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 24/08/2015 - 17:07

Καλησπέρα,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Δεν εμπορευόμαστε το συγκεκριμένο προϊόν και δυστυχώς δεν γνωρίζουμε που θα μπορούσατε να το βρείτε, καθώς είναι αρκετά εξεζητημένο και όχι ευρείας παραγωγής. Θα προτείναμε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή για περαιτέρω πληροφορίες.

Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε εμείς μπορείτε να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.designisthis.com/el

Με εκτίμηση,
DESIGNISTHIS.COM

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.