Αρχική Τεχνολογία Valet, η απόλυτη βάση αυτοκινήτου για το iPad.

Valet, η απόλυτη βάση αυτοκινήτου για το iPad.

by Andreas Rekopoulos

Η βάση αυτοκινήτου Valet της Αμερικάνικης εταιρίας The Joy Factory μετατρέπει το iPad καθώς στο απόλυτο ηλεκτρονικό gadget για το αυτοκίνητο σας.

Οι βραχίονες της Valet φτιάχνονται από πραγματικό carbon fiber εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη ακαμψία, μικρό βάρος, και άψογη High-Tech αισθητική. Παράλληλα οι συνδέσεις των βραχιόνων που είναι φτιαγμένες από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο ολοκληρώνουν την εικόνα μιας ξεχωριστής και ποιοτικής κατασκευής. Η βάση iPad Valet δένει άψογα με το εσωτερικό οποιουδήποτε αυτοκινήτου και δεν δείχνει παράταιρη ακόμη και αν τοποθετηθεί σε ένα σύγχρονο πολυτελές αυτοκίνητο με ιδιαίτερα προσεγμένο εσωτερικό διάκοσμο. Η Valet είναι η απόλυτη βάση αυτοκινήτου για το iPad και ξεχωρίζει από τις συνηθισμένες απλοϊκές βάσεις σε αισθητική αλλά και σε χρηστικότητα.

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iPad πολλοί χρήστες το φαντάστηκαν ως ένα καταπληκτικό αξεσουάρ αυτοκινήτου. Η μεγάλη του οθόνη μπορεί να εξυπηρετήσει για ευδιάκριτη πλοήγηση μέσω GPS. Επίσης είναι ιδανική για να προβάλει οποιαδήποτε τουριστική πληροφορία και ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει πρώτης τάξεως μέσο ψυχαγωγίας για τον συνοδηγό. Όμως η κατασκευή μιας βάσης αυτοκινήτου για ένα Tablet με οθόνη 9,7 ιντσών δεν είναι απλή υπόθεση, όπως πχ. μια βάση τηλεφώνου. Ο μεγάλος όγκος της συσκευής αποκλείει τοποθέτηση στο παρμπρίζ, ενώ το μεγάλο της βάρος δημιουργεί αυξημένες ανάγκες στήριξης.

Η Valet λύνει τα παραπάνω προβλήματα χρησιμοποιώντας ένα μηχανισμό που στερεώνει την κατασκευή σταθερά στην βάση των καθισμάτων. Επίσης έχουν εφαρμοστεί έξυπνες τεχνικές λύσεις για υψηλή εργονομία. Δύο βραχίονες επιτρέπουν εύκολη αλλαγή ύψους και προσανατολισμού της συσκευής, ενώ η θήκη που κουμπώνει το iPad έχει μηχανισμό Snap-n-Roll™ για εύκολη προσθαφαίρεση και επιτρέπει περιστροφή 360 μοίρες ώστε να γυρνάτε την οθόνη σε portrait ή landscape mode.

Η βάση αυτοκινήτου Valet είναι το απόλυτα ασφαλές, κομψό, ελαφρύ, χρηστικό αξεσουάρ για το iPad σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ 26/07/2018 - 16:39

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ . ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ VALET . ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμμανουηλ 09/05/2019 - 13:46

Καλησπέρα ενδιαφερομαι για την βάση VALET,είναι διαθέσιμη και ποιο είναι το κόστος,ευχαριστώ πολυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria 30/05/2019 - 15:20

Πως μπορώ να έχω τη βαση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κώστας 18/04/2022 - 11:42

Θέλω αυτό προϊόν βάση valet.θελω να ρωτήσω γιατί ιντζεσ είναι η βάση και πως μπορώ να το παραγγείλω

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.