Αρχική Τεχνολογία Ένα μαρμάρινο MacBook.

Ένα μαρμάρινο MacBook.

by Andreas Rekopoulos
White Marble Laptop Decal for MacBook

Ψάχνετε να ανανεώσετε την αισθητική του MacBook σας χωρίς να χάσει την ποιοτική του εικόνα? Τι καλύτερο από το ντύσετε με μάρμαρο!

Ωραίο το αλουμινένιο κέλυφος των MacBook δεν λέμε, όμως σίγουρα δεν είναι και το πιο πρωτότυπο υλικό για να ξεχωρίσει μια ηλεκτρονική συσκευή. Αν θέλετε να κάνετε το MacBook σας ιδιαίτερο και ξεχωριστό η Marble MacBook Decals προτείνει μια πρωτότυπη λύση.

Λίγα υλικά είναι πιο πολυτελή και κομψά από ένα καλής ποιότητας ματ αλουμίνιο, όμως το μάρμαρο είναι σίγουρα ένα από αυτά. Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκαν στην Αμερικάνικη Marble MacBook Decals όταν αποφάσισαν να ντύσουν το MacBook στα χρώματα λευκού μαρμάρου Carrara.

Φυσικά πρόκειται για αυτοκόλλητο και όχι πραγματικό μάρμαρο, όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επιτυχημένο. Δείχνει κομψό, ελαφρύ στο μάτι και προστατεύει το αγαπημένο σας Laptop από γρατζουνιές και κακουχίες.

Βέβαια το αγαπημένο μας στοιχείο είναι αυτή η σουρεαλιστική εικόνα που αποπνέει η ασυμβατότητα του αντικειμένου με το υλικό, απλά τέλειο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.