Αρχική Τεχνολογία Looxcie 2, το hands-free που έγινε βιντεοκάμερα.

Looxcie 2, το hands-free που έγινε βιντεοκάμερα.

by Andreas Rekopoulos

Η Looxcie κυκλοφόρησε την ανανεωμένη έκδοση της μικροσκοπικής της κάμερας. Η Looxcie 2 έχει το μέγεθος ενός ακουστικού Bluetooth και σας επιτρέπει να βιντεοσκοπείτε ότι βλέπετε, απλά φορώντας την.

Η Looxcie 2 είναι μετεξέλιξη της αρχικής Looxcie. Με βάρος μόλις 22 γραμμάρια είναι μια από τις μικρότερες κάμερες που κυκλοφορούν. Παρά όμως το μικρό της βάρος προσφέρει 2 ώρες αυτονομία μπαταρίας και καταγράφει ότι βλέπει ο χρήστης σε ανάλυση έως 480p και ταχύτητα έως 30 fps (frames per second). Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός  ότι δεν χρειάζεται να την κρατάτε στα χέρια σας, καθώς την φοράτε σαν ένα Bluetooth handsfree και απλά καταγράφει ότι βλέπει ο χρήστης. Επίσης για ειδική χρήση διατίθεται και μια σειρά από εξειδικευμένα αξεσουάρ. Όπως βάση για αυτοκίνητο, βάση για ποδήλατο, βάση για κράνος, ακόμη και φακοί με οπτικό zoom.

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η Looxcie 2 μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με smartphones (iPhone και Android) ώστε να βλέπετε τα βίντεο που καταγράφετε στην οθόνη του κινητού σας. Η συνδεσιμότητα με κινητά δίνει και άλλες δυνατότητες, με την εγκατάσταση apps στο iOS ή στο Android μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας τα βίντεο σας σε social networks και να κάνετε video editing. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με χωρητικότητες 4GB και 8GB που προσφέρουν αποθήκευση βίντεο έως 5 ώρες και 10 ώρες αντίστοιχα, ενδεικτική τιμή για τα 8GB 170€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.