Αρχική Διάφορα Παγάκια έργα τέχνης από την Suntory Whisky.

Παγάκια έργα τέχνης από την Suntory Whisky.

by Andreas Rekopoulos
3D on the Rocks Ice Cubes by Suntory Whisky

Το Ιαπωνικό αποστακτήριο ουίσκι Suntory Whisky παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλογή από παγάκια που έχουν μετασχηματιστεί σε μοναδικά έργα τέχνης.

Πρόκειται για μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο 3D on the Rocks. Μπορεί το εγχείρημα να φαίνεται σχετικά εύκολο, όμως πρακτικά για να μεταμορφωθεί ο πάγος σε τόσο τέλεια μικρά γλυπτά η διαδικασία δεν ήταν καθόλου απλή. Τα μικροσκοπικά τεχνουργήματα σχεδιάστηκαν αρχικά σε ψηφιακή μορφή με το Autodesk 123D και κατόπιν κόπηκαν από ένα μηχάνημα CNC το οποίο ψύχθηκε στους -7° βαθμούς κελσίου.

Η σειρά απεικονίζει διάφορα συμβολικά ανθρώπινα δημιουργήματα όπως το άγαλμα της ελευθερίας, την Νίκη της Σαμοθράκης, την Σφήκα της Αιγύπτου. Επίσης έχουν επιλεχθεί και πολλά σύμβολα του σινεμά όπως ο Godzilla, ο Batman και ο Micky Maus. Αλλά και απλά αντικείμενα και ζώα, τέλεια σμιλευμένα σε πάγο, όπως ένα άλογο, μια κιθάρα, μια γόβα και ένας σκορπιός. Τοποθετημένα μέσα σε ένα κομψό ποτήρι ουίσκι τα αριστουργηματικά αυτά παγάκια γίνονται πραγματικά έργα τέχνης.

Το εγχείρημα ήταν δουλειά του δημιουργικού γραφείου TBWA\Hakuhodo, η πρωτότυπη ιδέα σε συνδυασμό με την άψογη εκτέλεση και την πανέμορφη μίνιμαλ φωτογράφηση, δικαιώνει τους δημιουργούς, καθώς πρόκειται για την πλέον κομψή και καλλιτεχνική διαφημιστική παρουσίαση.

Απολαύστε την σειρά από τα μοναδικά παγάκια 3D on the Rocks παρακάτω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.