Αρχική Σπίτι & Design Αθόρυβος ανεμιστήρας γραφείου Propello από την Black + Blum.

Αθόρυβος ανεμιστήρας γραφείου Propello από την Black + Blum.

by Andreas Rekopoulos

Ο ανεμιστήρας γραφείου Propello της Βρετανικής Black + Blum δημιουργεί ένα κύμα δροσιάς με εντελώς αθόρυβη λειτουργία και άψογο στυλ!

Το ιδιαίτερο design του ανεμιστήρα Propello είναι εμφανώς εμπνευσμένο από κινητήρα αεροπλάνου. Ο συγκεκριμένος ανεμιστήρας, εκτός από την προσεγμένη αισθητική του διακρίνεται και για την ανθεκτική κατασκευή του, καθώς το πλαίσιο του αλλά και η βάση του μοτέρ είναι ένα ενιαίο μασίφ κομμάτι αλουμινίου. Επιπλέον διαθέτει μαλακά ελαστικά πτερύγια, απολύτως ασφαλή στην περίπτωση που κάποιος κατά λάθος βάλει το χέρι του μέσα όσο ο ανεμιστήρας είναι σε λειτουργία. Σίγουρα ο ιδανικός ανεμιστήρας γραφείου για τους φίλους όχι μόνο του Design αλλά και της αεροπλοΐας!

Αυτό που σίγουρα θα σας εκπλήξει, όμως, είναι το πραγματικά αθόρυβο μοτέρ του ανεμιστήρα, γεγονός που κάνει το Propello το απόλυτο gadget γραφείου. Ο Propello σας επιτρέπει να συνεχίζετε την εργασία σας χωρίς να σας απασχολεί ο ενοχλητικός θόρυβος, ενώ μπορείτε επίσης και να ρυθμίσετε την κατεύθυνση του αέρα. Τέλος με κατανάλωση ρεύματος μόλις 13watt ο ανεμιστήρας γραφείου Propello είναι εξαιρετικά οικονομικός στην λειτουργία του, στα ίδια επίπεδα με μια λάμπα οικονομίας.

Η  βρετανική Black + Blum δημιουργεί μοναδικά αντικείμενα design με προτεραιότητα τη λειτουργικότητα και την αισθητική, οι δημιουργίες τους είναι αναγνωρίσιμες διεθνώς και έχουν επανειλημμένα κερδίσει σημαντικά βραβεία design. Ο ανεμιστήρας γραφείου Propello είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σχέδια τους και ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις που έχει κερδίσει για τον σχεδιασμό του αποτελεί και μόνιμο έκθεμα του φημισμένου μουσείου μοντέρνας τέχνης της Νέας  Υόρκης (MoMa).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Χριστίνα Μεγαλομύστακα 15/04/2018 - 12:31

Γεια σας που μπορώ να βρω το προϊόν “Αθόρυβος ανεμιστήρας γραφείου Propello από την Black + Blum” και να το παραγγείλω; Ξέρετε την τιμή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 14/06/2018 - 15:19

Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

Δυστυχώς πλέον δεν μπορείτε να τα βρείτε πουθενά. Το προϊόν δεν παράγεται πλέον έχει καταργηθεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.