Αρχική Home Decor Καθρέφτης Benvenuto του Paolo Cappello για την Miniforms.

Καθρέφτης Benvenuto του Paolo Cappello για την Miniforms.

by Anna Karataglidou
Miniforms Benvenuto Mirror by Paolo Cappelo

Ο καθρέπτης Benvenuto της Ιταλικής Miniforms διαθέτει εξαιρετικά μίνιμαλ και «καθαρό» σχεδιασμό καθώς και προσεγμένες λεπτομέρειες με την απαραίτητη δόση χρώματος.

Ο Ιταλός σχεδιαστής Paolo Cappello για μία ακόμη φορά σχεδιάζει για την Miniforms, αυτή την φορά έναν ξεχωριστό καθρέφτη ο οποίος στολίζει την είσοδο του σπιτιού μας και μας καλωσορίζει στα ιταλικά με το ίδιο του το όνομα: «benvenuto». Η απλότητα του σχεδίου είναι εμφανής στην έλλειψη κάδρου. Το σχέδιο ολοκληρώνεται με μερικά κομψά και λιτά αξεσουάρ: μία γραμμή-ράφι κάθετα στο πρόσωπο του καθρέφτη για να ακουμπάει κανείς τα κλειδιά ή τα ψιλά του και τρία λιτά κρεμαστάρια για αξεσουάρ όπως μαντήλια, κασκόλ και καπέλα.

Ο καθρέφτης δεν πλαισιώνεται από περιττά στοιχεία, αλλά αποτελείται από μια μεγάλη καθαρή επιφάνεια με στρογγυλεμένες γωνίες που προσδίδουν ένα στοιχείο διακριτικής κομψότητας. Παράλληλα οι μίνιμαλ χρωματιστές του λεπτομέρειες διατίθενται σε διαφορετικές δίνουν πόντους στη συνολική αισθητική αλλά και στην λειτουργικότητα του προϊόντος.

Έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Βιομηχανικού Σχεδίου του Μιλάνου ο Paolo Cappello κατόρθωσε σήμερα να έχει ιδρύσει το δικό του studio στη Βερόνα και να έχει βραβευτεί με μερικά από τα πιο σημαντικά βραβεία design της Ιταλίας και του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα το 2008 Promosedia International Design Competition, το 2008 Gadgets Design Competition, το 2008 Swarowsky Crystal Visions, το 2009 Antoniolupi Design Competition, το 2009 Progetto Deco Design Competition, το 2011 Young & Design Award 1st prize και το 2012 Elle Decor Young Designer Talent Italy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.