Αρχική Τεχνολογία Ανεμιστήρας αερόθερμο AM05 Hot + Cool από τη Dyson.

Ανεμιστήρας αερόθερμο AM05 Hot + Cool από τη Dyson.

by Andreas Rekopoulos
ΑΜ05 Hot+Cool fan heater Dyson

Ο Ανεμιστήρας αερόθερμο ΑΜ05 Hot + Cool ανήκει στην σειρά ηλεκτρικών συσκευών της Dyson που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Air Multiplier™ για θέρμανση μεγάλης εμβέλειας και σταθερής απόδοσης, τραβώντας μέσα τον αέρα και αυξάνοντας την ταχύτητα του κατά 16 φορές.

Χρησιμοποιώντας μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες ο ανεμιστήρας αερόθερμο ΑΜ05 Hot + Cool παρέχει άμεση ζέστη σε όλο το χώρο. Ο αέρας εισέρχεται μέσα στην συσκευή από μία μικρή φτερωτή στο εσωτερικό του και ο ειδικά σχεδιασμένος αεροδυναμικός δακτύλιος του πάνω μέρους εκμεταλλεύεται το φαινόμενο Venturi. Συνδυάζοντας δύο ηλεκτρικές συσκευές σε μία ο ΑΜ05 Hot + Cool, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ανεμιστήρας με ιδιαίτερα δυνατή απόδοση και μεγάλη εμβέλεια.

Ασφαλής στο καθάρισμα, ο ανεμιστήρας αερόθερμο AM05 Hot + Cool της Dyson δεν έχει ορατές αντιστάσεις ή άλλα θερμαινόμενα στοιχεία, ούτε λεπίδες φτερωτής, ενώ σε  περίπτωση που αναποδογυρίσει σβήνει αυτόματα. Είναι αθόρυβος και δεν μυρίζει «καμένο» όπως πολλές φορές παρατηρούμε στα συνηθισμένα αερόθερμα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του ανεμιστήρα αερόθερμου AM05 Hot + Cool είναι η δυνατότητα να ρυθμίσει κάποιος ακόμη με ακρίβεια ενός βαθμού τη θερμοκρασία που επιθυμεί. Παράλληλα διαθέτει τηλεχειριστήριο που είναι καμπύλο και μαγνητισμένο ώστε να κολλάει στο πάνω μέρος της συσκευής και να μην χάνεται.

Είναι αυτονόητο ότι ο ανεμιστήρας αερόθερμο ΑΜ05 Hot + Cool της Dyson έχει και όλα τα χαρακτηριστικά που κάθε συμβατικό αερόθερμο ή ανεμιστήρας διαθέτει: ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και εύκολη ρύθμιση της κλίσης του δακτυλίου.

Η Dyson ξεκίνησε το 1993 από ένα σύγχρονο εφευρέτη τον Sir James Dyson και από μία ιδέα, τη χρήση της φυγόκεντρου δύναμης σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Πλέον για περισσότεροι από 1.000 μηχανικοί και επιστήμονες της Dyson στη Βρετανία, στη Σιγκαπούρη και στη Μαλαισία ασχολούνται επισταμένα με την εφεύρεση και τη βελτίωση των μηχανημάτων που προέκυψαν από τις εφευρετικές αναζητήσεις του Dyson.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.