Αρχική Τέχνη Υποβρύχιες Φωτογραφίες του Kurt Arrigo.

Υποβρύχιες Φωτογραφίες του Kurt Arrigo.

by Anna Karataglidou
Kurt Arrigo Underwater Photography

O Μαλτέζος φωτογράφος Kurt Arrigo είναι ένας από τους πιο διαπρεπής και ικανούς υποβρύχιους φωτογράφους του κόσμου. Οι υποβρύχιες φωτογραφίες του πραγματικά εντυπωσιάζουν και κόβουν την ανάσα. Η έλλειψη βαρύτητας και το φιλτράρισμα του φωτός μέσα από το πιο ζωντανό και φυσικό φίλτρο που υπάρχει, το νερό, είναι τα κύρια στοιχεία των φωτογραφικών του συνθέσεων. Δύο στοιχεία που τις αναδεικνύουν σε πραγματικά έργα τέχνης.

Ο Kurt Arrigo έχει χαράξει μια ανοδική πορεία στο χώρο της δυναμικής φωτογραφίας, όπου αποτυπώνεται η κίνηση και η δράση. Έχει ασχοληθεί με πολλές θεματικές κατηγορίες, όπως φωτογράφιση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, πορτραίτα διασημοτήτων του Χόλυγουντ, κολύμβηση και φωτογράφιση καρχαριών και ανάληψη οικολογικών Project σε περιοχές του κόσμου όπως τα νησιά Galapagos και τα Ιμαλάια. Οι υποβρύχιες φωτογραφίες θεωρούνται σίγουρα από τις πιο καλές δουλειές του.

Με πάθος την κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα και την κατάδυση, η σχέση του με το νερό τον ακολουθεί από την παιδική του ηλικία και δημιουργεί σίγουρα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να θεωρήσει τον υποθαλάσσιο κόσμο το κατάλληλο για αυτόν εργασιακό περιβάλλον. Απολαύστε τα αποτελέσματα της δουλειάς του!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.