Αρχική Σπίτι & Design Χειροποίητα φωτιστικά από την Yellow Goat Design.

Χειροποίητα φωτιστικά από την Yellow Goat Design.

by Andreas Rekopoulos

Η Αυστραλέζικη εταιρία με το αναπάντεχο όνομα Yellow Goat Design ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητων φωτιστικών και έχει παρουσιάσει αρκετά άκρως εντυπωσιακά σχέδια.

Ο προσεγμένος φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός επαγγελματικού χώρου. Σε περιπτώσεις ιδιαίτερων εφαρμογών όπως σε μπαρ, λόμπυ ξενοδοχείων, εμπορικά κέντα και άλλους δημόσιους χώρους οι ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές από αυτές ενός οικιακού φωτιστικού. Το φωτιστικό πρέπει να παράγει φωτισμό που δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα δύναται να αποτελεί και κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Έτσι λόγω του μεγάλου όγκου και των ιδιαίτερων αναγκών ο σχεδιασμός γίνεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Αυτό ακριβώς το εξειδικευμένο κομμάτι της αγοράς καλύπτει η Yellow Goat Design φτιάχνοντας μοναδικά φωτιστικά που ακροβατούν ανάμεσα στο χρηστικό αντικείμενο και στο έργο τέχνης.

Τα σχέδια της Αυστραλέζικης εταιρίας είναι πραγματικά εμπνευσμένα, ενώ η παραμετροποίηση του κάθε project είναι μοναδική και θα καλύψει κάθε ανάγκη του πελάτη.  Έτσι ακόμη και αν τεθούν πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές όλα μπορούν να γίνουν από λευκό χαρτί ώστε να δημιουργηθεί ένα φωτεινό έργο τέχνης που ταιριάζει απολύτως με τις ανάγκες και το ύφος του χώρου. Θαυμάστε στην συνέχεια του άρθρου μερικές από τις καλύτερες δουλειές της Yellow Goat Design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.