Αρχική Σπίτι & Design Ξύλινη Βάση Τοίχου για Ποδήλατο Iceberg.

Ξύλινη Βάση Τοίχου για Ποδήλατο Iceberg.

by Anna Karataglidou
Iceberg Woodstick Bicycle Hanger

Με έντονα γεωμετρικές επιφάνειες και λιτές γραμμές η ξύλινη βάση τοίχου για ποδήλατο Iceberg είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση από την Λετονική Woodstick Ltd.

Με όλο και περισσότερους να εισάγουν στον αστικό τρόπο ζωής τους, και στο σπίτι τους το ποδήλατο, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για κομψές και λειτουργικές βάσεις ποδηλάτων που αποτελούν από μόνες τους στοιχεία διακόσμησης του χώρου. Η ξύλινη βάση τοίχου για ποδήλατο Iceberg είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις που μπορεί κανείς να βρει, με έντονη έμφαση στην αισθητική και σε έναν ήπιο τρόπο χρήσης σε οικιακό περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός που διακρίνει την ξύλινη βάση τοίχου για ποδήλατο Iceberg της Woodworks χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη γεωμετρία που δίνει μία διαφορετική όψη στο αντικείμενο από κάθε πλευρά που το κοιτάει κανείς. Εντυπωσιάζει ο τρόπος με τον οποίο κάτι τόσο απλό κατορθώνει να μεταλλάζεται από κάθε γωνία θέασης.

H Woodstick Ltd είναι μία ομάδα που αποτελείται από ξυλουργούς και αρχιτέκτονες. Οι δημιουργίες τους διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα. Η ξύλινη βάση τοίχου για ποδήλατο Iceberg είναι μία μίνιμαλ πρόταση, κατασκευασμένη από επιλεγμένο ξύλο βελανιδιάς και εγκαθίσταται εύκολα σε κάθε είδους τοίχο και είναι κατάλληλη για σχεδόν όλα τα είδη ποδηλάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Vasiliki Zevgoli 07/03/2021 - 23:53

Ενδιαφέρομαι για τη βάση τιμή?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασιλική 21/03/2022 - 09:35

Θα μπορούσα να μάθω τιμή και διαθεσιμότητα για τη βάση;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.