Αρχική Διάφορα Wobble Chess της Umbra: Μία Σκακιέρα με Ξεχωριστό Design.

Wobble Chess της Umbra: Μία Σκακιέρα με Ξεχωριστό Design.

by Anna Karataglidou
Wobble chess set by Adin Mumma for Umbra

Το σετ για σκάκι Wobble της Umbra είναι μία ξεχωριστή ξύλινη σκακιέρα με ιδιαίτερο design. Θα το αγαπήσετε αν το αγαπημένο σας παιχνίδι είναι το σκάκι και αν είστε λάτρης του design που δεν έχουν παίξει ποτέ το συγκεκριμένο επιτραπέζιο, τότε ίσως και να θελήσετε να μάθετε!

Η σκακιέρα Wobble Chess είναι φτιαγμένη εξολοκλήρου από ξύλο και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η κυματιστή της επιφάνεια που χαρίζει κίνηση σε ένα συνήθως στατικό παιχνίδι. Τα πιόνια για σκάκι που συμπεριλαμβάνονται στο σετ για σκάκι Wobble είναι και αυτά ξύλινα, με μεταλλική σφαιρική βάση που τα επιτρέπει να λικνίζονται ελεύθερα στην επιφάνεια.

Η σκακιέρα και τα πιόνια Wobble χαρίζουν χαμόγελα και μία ανανεωμένη όψη σε ένα πανάρχαιο παιχνίδι! Τόσο η σκακιέρα όσο και τα πιόνια σχεδιάστηκαν από τον Adin Mumma για την εταιρεία Umbra. Η κατασκευάστρια εταιρεία Umbra βρίσκεται στον Τορόντο του Καναδά και έχει τριακονταετή παράδοση στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.