Αρχική Τεχνολογία Ζυγαριά Withings με Wi-Fi και εφαρμογή iPhone.

Ζυγαριά Withings με Wi-Fi και εφαρμογή iPhone.

by Andreas Rekopoulos
Withings Wi-Fi Body Scale

Οι ζυγαριές που μετράνε λίπος και μυϊκή μάζα είναι εδώ και αρκετό καιρό ένα προϊόν μαζικής παραγωγής που μπορεί εύκολα κάποιος να αποκτήσει.

Η εταιρία Withings όμως έκανε ένα βήμα παραπάνω και εξόπλισε την ζυγαριά της με ασύρματη σύνδεση WiFi ώστε τα δεδομένα που μετράει η ζυγαριά να περνάνε κατευθείαν σε υπολογιστή. Όσον αφορά το design η κομψή και φουτουριστική της γραμμή την κάνει να ξεχωρίζει από τις κοινές ζυγαριές, ενώ η μεταλλική επικάλυψη που παίζει με το φως δίνει έναν αέρα ποιότητας.

Οποιοσδήποτε υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με Wi-Fi μπορεί να συνδεθεί με την ζυγαριά και να αρχειοθετήσει τα δεδομένα βάρους, μυϊκής μάζας και λίπους, ενώ για τους φανατικούς της Apple υπάρχει και application που επιτρέπει στην ζυγαριά να συνεργαστεί με iPhone αλλά και με iPad.

Παράλληλα η κατασκευάστρια εταιρία προφέρει δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού στην ιστοσελίδα της ώστε τα στοιχεία της ζυγαριάς να περνάνε online και να μπορείτε έτσι να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε υπολογιστή με το προσωπικό σας username και password. Τέλος το software της ζυγαριάς υποστηρίζει και δημιουργία πολλαπλών profiles ώστε το κάθε μέλος της οικογένειας να έχει το δικό του γράφημα με την πρόοδο της φυσικής του κατάστασης, ενώ παρέχονται και συμβουλές στόχων εκγύμνασης ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το ύψος και άλλα.

Όσοι είστε φανατικοί της γυμναστικής ή των καινοτόμων Gadgets μπορείτε να αποκτήσετε την ζυγαριά απευθείας από την ιστοσελίδα της Withings.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.