Αρχική Τέχνη Μια Lamborghini Countach διαφορετική από τις άλλες.

Μια Lamborghini Countach διαφορετική από τις άλλες.

by Andreas Rekopoulos
Μια Lamborghini Countach διαφορετική από τις άλλες

Ο Βρετανός καλλιτέχνης Benedict Radcliffe αποδίδει φόρο τιμής σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σπορ αυτοκίνητα όλων των εποχών, την διάσημη Lamborghini Countach, με ένα πρωτότυπο γλυπτό από ατσαλόσυρμα.

Η συρμάτινη Lamborghini φτιάχτηκε το 2008 και φέτος διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των £40,000. Η δουλειά που έχει γίνει είναι εντυπωσιακή και αν κάποιος δει το έργο σε μονόχρωμο φόντο, η απεικόνιση του αυτοκινήτου είναι τόσο τέλεια που μοιάζει περισσότερο με τρισδιάστατο μοντέλο σε υπολογιστή παρά με πραγματικό αντικείμενο.

Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν ατσάλινες βέργες συνολικού μήκους 49 μέτρων, οι οποίες συγκολλήθηκαν και βάφτηκαν σε φλούο πορτοκαλί χρώμα. Η αναπαράσταση των λεπτομερειών του πραγματικού αυτοκινήτου είναι εξαιρετική, καθώς ο θεατής μπορεί να ξεχωρίσει κάθε μικρή λεπτομέρεια από τους αεραγωγούς, έως το λογότυπο της Pirelli στα λάστιχα.

Ο Radcliffe έχει δημιουργήσει και άλλα μοντέλα αυτοκινήτων με την ίδια τεχνοτροπία, όμως η πορτοκαλί Lamborghini Countach παραμένει το πιο γνωστό και εντυπωσιακό του έργο.

Όσοι ασχολείστε με 3D Design σίγουρα γνωρίζετε ότι η δημιουργία ενός τέτοιου μοντέλου σε κάποιο πρόγραμμα, όπως πχ. το Maya, απαιτεί αμέτρητες ώρες εργασίας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται το μοντέλο να φτιαχτεί στην πραγματικότητα σε τρείς διαστάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.