Αρχική Σπίτι & Design Βιβλιοθήκη Wire Shelves από την Viable London.

Βιβλιοθήκη Wire Shelves από την Viable London.

by Andreas Rekopoulos

Η βιβλιοθήκη Wire Shelves της Viable London συνδυάζει μονοκόμματα ξύλινα ράφια με βιομηχανικής αισθητικής κίτρινες μεταλλικές βάσεις και με απλό τρόπο δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο του σχεδιασμού είναι οι μεταλλικές βάσεις που συνδέουν τα ράφια μεταξύ τους. Το ελικοειδές σχήμα τους που θυμίζει κάτι από την διπλή έλικα του DNA σε συνδυασμό με τον έντονο χρωματισμό κάνουν την διαφορά σε ένα συνολικά αφαιρετικό σχέδιο. Η δόμηση της βιβλιοθήκης είναι Modular γεγονός που σημαίνει  ότι μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ράφια με μεγάλη ευκολία, παράλληλα η υψηλή ακαμψία των μεταλλικών βάσεων εξασφαλίζει ότι η κατασκευή σηκώνει εύκολα μεγάλο βάρος βιβλίων

Η Viable London αποτελεί πνευματικό παιδί των Magnus Long, Charles Trevelyan και Gala Wright. Είναι μια νέα σχετικά εταιρία που όμως ήδη έχει δώσει αρκετά πρωτοποριακά δείγματα με έντονα “πειραματική” αισθητική. Η βιβλιοθήκη Wire Shelves είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σχέδια τους και έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Elle Decoration ως ένα “Μελλοντικά Κλασσικό” κομμάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.