Αρχική Μόδα & Ένδυση T-Shirt από την White Mountaineering.

T-Shirt από την White Mountaineering.

by Andreas Rekopoulos
White Mountaineering Jacquard t-shirt

Καλωσορίστε το καλοκαίρι με ένα παραδοσιακά χειμωνιάτικο t-shirt από την White Mountaineering.

Η White Mountaineering είναι μια νεοϊδρυθείσα (2010) Ιαπωνική εταιρία ανδρικών ρούχων. Όπως καταλαβαίνει κάποιος εύκολα από το όνομα, ασχολείται κυρίως με χειμερινά ρούχα και έχει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό που συνδυάζει την υψηλή ραπτική με στοιχεία Outdoor.

Για την σαιζόν Spring-Summer 2012 η White Mountaineering παρουσίασε μια σειρά από καλοκαιρινά t-shirt διακοσμημένα με τις κλασσικές γεωμετρικές γραμμές που συνήθως συναντάμε σε χειμερινά πουλόβερ. Μια σειρά από ιδιαίτερα κοντομάνικα με μια δόση οξύμωρου χιούμορ που σίγουρα ξεχωρίζει.

Χάρη στο ιδιόρρυθμο στυλ της και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της η White Mountaineering εξαπλώθηκε αστραπιαία στην Ιαπωνία και με γοργά βήματα αναπτύσσετε και στον υπόλοιπό κόσμο. Ήδη έχει αποκτήσει παρουσία σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Κορέα, Καναδά και αρκετές ακόμη χώρες της Αμερικής και της Ασίας. Σύντομα αναμένουμε να τα δούμε και στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.