Αρχική Σπίτι & Design Βάση οδοντόβουρτσας / ξυραφιού Kontextur VIKTOR.

Βάση οδοντόβουρτσας / ξυραφιού Kontextur VIKTOR.

by Andreas Rekopoulos
Kontextur VIKTOR Toothbrush Razor Holders

Η βάση οδοντόβουρτσας / ξυραφιού VIKTOR της βασισμένης στην Νέα Υόρκη Kontextur δίνει ξεχωριστό στυλ στο μπάνιο σας και ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι κανένας δεν θα μπερδέψει ξανά την οδοντόβουρτσα του με κάποια άλλη.

Σύμφωνα με την Kontextur σκοπός ήταν να αναδείξουν ένα σχετικά παραμελημένο αξεσουάρ μπάνιου σε ένα διακοσμητικό αντικείμενο με πιο κυρίαρχο ρόλο που θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στυλ και καλαισθησίας στο μπάνιο σας. Η VIKTOR απευθύνεται σε εσάς που θέλετε ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια στο μπάνιο σας να είναι ξεχωριστή και εκλεπτυσμένη.

Ο σχεδιασμός έγινε από τον Ισλανδό κάτοικο Νέας Υόρκης σχεδιαστή Hlynur Atlason, το σχέδιο είναι μοντέρνο, αιχμηρό και ταυτόχρονα πρακτικό. Η VIKTOR διατίθεται σε σετ των τριών. Κάθε βάση στηρίζει μια οδοντόβουρτσα ή ένα ξυραφάκι, ενώ η μεταλλική κατασκευή προσδίδει βάρος και σταθερότητα. Τα τρία μοντέλα που περιλαμβάνει το κάθε σετ είναι διαφορετικά μεταξύ τους ώστε να ξεχωρίζει ο καθένας την οδοντόβουρτσα του εύκολα.

Και τα τρία διαφορετικά σχέδια της VIKTOR είναι ιδιαίτερα κομψά και αν τα έβλεπε κάποιος χωρίς την οδοντόβουρτσα δύσκολα θα καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται. Όμως παραπέμπουν με τον τρόπο τους σε αξεσουάρ μπάνιου, καθώς αν τα γυρίσετε ανάποδα μοιάζουν ιδιαίτερα με χερούλια βρύσης. Η Βάση οδοντόβουρτσας / ξυραφιού VIKTOR διατίθεται σε τρεις εξίσου επιτυχημένους χρωματισμούς, το αυστηρό μαύρο, το κομψό ασημί και το πληθωρικό χρυσό που μάλιστα είναι πραγματική επιχρύσωση με χρυσάφι 18 καρατίων.

Τέλος αν δεν χρησιμοποιήστε και τις τρεις βάσεις στο μπάνιο σας μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πάει χαμένο. Εκτός από βάση οδοντόβουρτσας η VIKTOR θα μπορούσε επίσης να γίνει και μια εξαιρετικά κομψή μολυβοθήκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.