Αρχική Σπίτι & Design Βάση μαχαιριών κουζίνας Petits Anges Sticker.

Βάση μαχαιριών κουζίνας Petits Anges Sticker.

by Andreas Rekopoulos
Petits Anges Sticker

Τα Petits Anges Sticker (μικροί άγγελοι) της Γαλλικής εταιρίας Domestic είναι μια διαφορετική πρόταση για να αποθηκεύσετε τα μαχαίρια κουζίνας σας με στυλ.

Η ιδέα είναι απλή και πρακτική, ένας μαγνήτης στηρίζει το μαχαίρι κολλημένο στον τοίχο, ενώ το ευφάνταστο αυτοκόλλητο τοίχου με τα φτερά δίνει μια ευχάριστη διακοσμητική νότα στον χώρο.

Μια ευέλικτη και κομψή λύση, που διαφέρει από τις συνηθισμένες μαγνητικές βάσεις μαχαιριών, που στερούνται στυλ και χαρακτήρα. Με λίγη φαντασία μαχαίρια, ψαλίδια, πιρούνες, και πολλά άλλα αξεσουάρ κουζίνας θα «πετάνε» ανέμελα μέσα στην κουζίνα σας.

Η τοποθέτηση των Petits Anges Sticker γίνεται εύκολα από τον καθένα, καθώς δεν χρειάζεται να τρυπήσετε ή να βιδώσετε κάτι, απλά τα κολλάτε και τελειώνετε. Φυσικά εάν κάποια στιγμή θέλετε να τα αφαιρέσετε η διαδικασία είναι εξίσου εύκολη.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένου βιομηχανικού σχεδιασμού, καθώς το τελικό προϊόν είναι κομψό, χρηστικό και προσιτό. Διατίθονται σε σετ των 5 τεμαχίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.