Αρχική Σπίτι & Design Βάση για Μπουκάλια Κρασιού Flow από τους Black + Blum.

Βάση για Μπουκάλια Κρασιού Flow από τους Black + Blum.

by Anna Karataglidou
βάση για μπουκάλια κρασιού Black Blum

Με λιτές γραμμές και κομψό αφαιρετικό design η βάση για μπουκάλια κρασιού Flow από τους Βρετανούς σχεδιαστές Black + Blum μοιάζει σαν να είναι μία απλή κυματιστή γραμμή. Ωστόσο καταφέρνει να στηρίξει και να αποθηκεύσει στην κουζίνα σας ή στο σαλόνι σας τα αγαπημένα σας μπουκάλια κρασιού, δίνοντας μία υπέροχη και διακοσμητική λύση για την τοποθέτηση τους.

Ακολουθώντας τις πρακτικές του σχεδιασμού προϊόντων που πάνω απ’ όλα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καταναλωτή, οι Black + Blum κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μία βάση μπουκαλιών κρασιού με τέλεια ισορροπία στα χαρακτηριστικά της. Είναι πολύ ελαφριά αλλά ανθεκτική, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οχτώ μπουκάλια. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι δεν μοιάζει “λάθος” αν μείνει άδεια.

Η κυματιστή μορφή της βάσης για μπουκάλια Flow είναι εμπνευσμένη από τη ροή των υγρών και την κάνει να θυμίζει με μινιμαλιστικό μοντέρνο γλυπτό. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι σε ματ φινίρισμα ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με κάθε χώρο.

Η βάση για μπουκάλια κρασιού Flow πραγματικά μπορεί να εξοπλίσει και διακοσμήσει μοναδικά το χώρο σας και να δώσει στα μπουκάλια με το αγαπημένο σας κρασί την θέση που τους αρμόζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.