Αρχική Σπίτι & Design Βάση για μπουκάλια κρασιού Menu, εκθέστε τα αγαπημένα σας κρασιά σαν έργα τέχνης.

Βάση για μπουκάλια κρασιού Menu, εκθέστε τα αγαπημένα σας κρασιά σαν έργα τέχνης.

by Andreas Rekopoulos

Η πρωτότυπη βάση για μπουκάλια κρασιού της Δανέζικης Menu είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για τους λάτρεις του κρασιού που σας προκαλεί να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας κρασιά ως διακοσμητικά.

Σχεδιάστηκε από τον Jakob Wagner, έναν ιδιαίτερο ταλαντούχο designer ο οποίος έχει σχεδιάσει μεταξύ άλλων για εταιρίες όπως την Porsche, την Georg Jensen, την B&B Italia και την Bang & Olufsen. Κατά το συνήθειο του διάσημου Δανού το design είναι μίνιμαλ, απλό και φυσικά χρηστικό. Η βάση στηρίζεται εύκολα στον τοίχο με δύο βίδες και χωράει 6 μπουκάλια.

Η ιδιαίτερη αυτή βάση έχει μια οργανική μορφή που μοιάζει σχεδόν με γλυπτό, σίγουρα χωρίς μπουκάλια επάνω της θα ήταν δύσκολο να μαντέψει κάποιος την πραγματική της χρήση. Τα μπουκάλια τοποθετούνται οριζόντια (όπως πρέπει) και μετατρέπονται σε ένα μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε κομψά μπουκάλια με ευρηματικές ετικέτες.

Εκτός όμως από καλαίσθητη η βάση μπουκαλιών κρασιού της Menu είναι και ιδιαίτερα πρακτική. Αντί να γεμίζετε τα ντουλάπια σας με μπουκάλια, εκμεταλλεύεστε “νεκρά σημεία” σε κάποιο τοίχο της κουζίνας ή γιατί όχι και του σαλονιού? Ενώ αν έχετε πολλά μπουκάλια μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερες από μια βάσεις και να δημιουργήσετε συνεχόμενες σειρές από μπουκάλια.

Η καταπληκτική βάση της Menu διατίθεται σε δύο μοντέλα. Το ένα είναι φτιαγμένο από πλαστικό ενισχυμένο με fiberglass, και έχει μια ιδιαίτερα απαλή επικάλυψη από μαλακό λάστιχο σε μαύρο ματ χρώμα. Το δεύτερο μοντέλο είναι μασίφ μεταλλικό και φτιάχνεται από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.