Αρχική Σπίτι & Design Κρυστάλλινα κηροπήγια Valencia, design Jaime Hayon.

Κρυστάλλινα κηροπήγια Valencia, design Jaime Hayon.

by Andreas Rekopoulos
Valencia Candleholder by Jaime Hayon

Τα κρυστάλλινα κηροπήγια Valencia είναι προϊόν της τουρκικής εταιρίας Gaia & Gino και είναι σχεδιασμένα από τον ταλαντούχο Ισπανό designer Jaime Hayon.

Η σειρά κηροπηγίων Valencia είναι φτιαγμένη από κρύσταλλο το οποίο έχει υποστεί κατεργασία με αμμοβολή σε ορισμένα σημεία. Ο σχεδιασμός τους συνδυάζει καθαρά γεωμετρικά σχήματα όπως κύβους, κυλίνδρους και εξάγωνα, τοποθετημένα το ένα επάνω στο άλλο σε μια ασύμμετρη διάταξη. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο κηροπήγιο που χαρακτηρίζεται από μια διακριτική πολυτέλεια.

Η Gaia & Gino παρότι είναι σχετικά νέα εταιρία με έτος ίδρυσης μόλις το 2004, έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως τον Arik Levy, τον Karim Rashid και τον Harry Allen. Εξειδικεύεται στην κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων από κρύσταλλο και γυαλί και έχει κερδίσει ήδη μια εντυπωσιακή συλλογή από σημαντικά βραβεία design από φορείς όπως οι: IDEA, Red Dot Design, DESIGN PLUS, Good Design και Design Management Europe.

Τα κρυστάλλινα κηροπήγια Valencia προσφέρονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Συγκεκριμένα η σειρά περιλαμβάνει 5 μοντέλα κατάλληλα για κανονικό ψηλό κερί και 4 μοντέλα που προορίζονται για τα γνωστά μικρά πλακέ κεράκια. Οι τιμές τους ξεκινάνε από 45€ περίπου για τα μικρότερα κομμάτια της σειράς και φτάνουν τα 150€ για τα μεγαλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.