Αρχική Μόδα & Ένδυση Γυναικεία παπούτσια United Nude.

Γυναικεία παπούτσια United Nude.

by Andreas Rekopoulos
United Nude Women Shoes

Η εταιρία United Nude είναι πνευματικό παιδί του Ολλανδού αρχιτέκτονα Rem D Koolhaas και του Βρετανού υποδηματοποιού Galahad Clark. Η αρχιτεκτονική επιρροή είναι έκδηλη σε όλα τα παπούτσια της εταιρίας, ενώ η αυστηρή γραμμή και το καινοτόμο design είναι το σήμα κατατεθέν της.

Η επιτυχία ξεκίνησε με το λανσάρισμα του κλασσικού πλέον παπουτσιού Möbius το 2003 (τέρμα δεξιά στην φωτογραφία) και συνεχίστηκε με το επίσης κλασσικό Eamz (το μεσαίο της φωτογραφίας) το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στους θρύλους του σύγχρονου design, Charles και Ray Eames, καθώς το τακούνι του παραπέμπει στην διάσημη Lounge Chair που σχεδίασαν οι Eames το 1960.

Για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2010-2011 τα κλασσικά επιτυχημένα μοντέλα της United Nude επιστρέφουν με νέα υλικά και χρώματα ενώ επιστρατεύτηκε και ο Ολλανδός σχεδιαστής Antoine Peters ο οποίος ήδη παρουσίασε κάποια εξαιρετικά πρωτότυπα σχέδια.

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία το online κατάστημα της United Nude αλλά έως τότε αν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από τα εικονιζόμενα παπούτσια κάντε μια αναζήτηση στο Google καθώς είναι ευρέως διαθέσιμα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.