Αρχική Μόδα & Ένδυση Τσάντα Laptop, Flat Pack από την Hard Graft.

Τσάντα Laptop, Flat Pack από την Hard Graft.

by Andreas Rekopoulos
Hard Graft Flat Pack

Το Flat Pack της Αυστριακής Hard Graft είναι  μια από τις πιο κομψές τσάντες Laptop που κυκλοφορούν.

Η εξωτερική πλευρά του Flat Pack είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας Ιταλικό δέρμα σε μια ανοιχτή καφέ απόχρωση, ενώ η εσωτερική πλευρά είναι από μπεζ δέρμα σουέτ. To Flat Pack είναι χειροποίητο, όλα τα κομμάτια δέρματος που χρησιμοποιούνται επιλέγονται ένα προς ένα και η κατεργασία τους γίνεται με 100% φυτικό λάδι.

Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, η μια είναι κατάλληλη για Laptop μεγέθους 13” (MacBook Pro ή MacBook Air κανείς?), ενώ η άλλη για Laptop μεγέθους 11” και για Tablets.

Το Flat Pack είναι εξοπλισμένο με μια εσωτερική τσέπη για αποθήκευση καλωδίων, πορτοφολιών, κινητών τηλεφώνων και άλλων μικροαντικειμένων καθώς και δύο μεγάλες θήκες. Η εξωτερική θήκη προορίζεται κυρίως για έγγραφα, ενώ η εσωτερική θήκη προορίζεται για το Laptop σας και διαθέτει “μαλακά μαξιλάρια” για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μια απλή, όμως ιδιαίτερα κομψή και πρακτική δερμάτινη τσάντα, για να μεταφέρετε το Laptop σας με στυλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.