Αρχική Σπίτι & Design Τσαγιέρα Tripot από τον Matthew Pauk.

Τσαγιέρα Tripot από τον Matthew Pauk.

by Andreas Rekopoulos
Tripot Teapot by Matthew Pauk

Η τσαγιέρα Tripot του Matthew Pauk είναι ένα μικρό κεραμικό γλυπτό με όμορφες καμπύλες και χαλαρωτική, οργανική φόρμα.

Είναι φτιαγμένη από κεραμικό και το πρωτότυπο σχέδιο με την στήριξη σε τρία πόδια έκτος από κομψότητα έχει και μια χρηστική διάσταση. Βάζοντας ένα κερί κάτω από την τσαγιέρα μπορείτε να διατηρήσετε το τσάι σας ζεστό για όση χρειαστεί. Παράλληλα όταν θέλετε να σερβίρετε το τσάι δεν είναι απαραίτητο να σηκώσετε ολόκληρη την τσαγιέρα, με μια απαλή κίνηση πιάνετε το χερούλι και φέρνετε την Tripot στα δύο μπροστινά της πόδια. Σε αυτή την θέση έχει την ιδανική γωνία και να γεμίσετε εύκολα την κούπα σας.

Το ιδιαίτερο σχήμα της τσαγιέρας Tripot θυμίζει αρχέγονες μορφές αλά ταυτόχρονα και μοντέρνο γλυπτό, ενώ η λύση με το κερί είναι ιδανική καθώς βοηθάει να σερβιριστεί το τσάι στην κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς να παραζεσταθεί. Ένα εξαιρετικό κεραμικό σκεύος που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι φίλοι του τσαγιού.Την εικόνα ολοκληρώνει η εκπληκτική συσκευασία παρουσίασης. Η τσαγιέρα Tripot είναι χειροποίητη και φτιάχνεται στις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.