Αρχική Σπίτι & Design Τρισδιάστατα χαλιά από την Βρετανική Top Floor.

Τρισδιάστατα χαλιά από την Βρετανική Top Floor.

by Andreas Rekopoulos
Three Dimensional Carpets by Top Floor

Η Βρετανική εταιρία Top Floor παρουσιάζει μία σειρά από μοναδικά τρισδιάστατα χαλιά που ζεσταίνουν και διακοσμούν κάθε χώρο. Τα χειροποίητα χαλιά της Λονδρέζικης εταιρίας κατασκευάζονται από μαλλί και μετάξι και κερδίζουν όλα τα βλέμματα χάριν στον πρωτοποριακό τους design.

Τα τρισδιάστατα χαλιά σχεδιάζονται από την Esti Barnes, ιδιοκτήτρια της πολυβραβευμένης Top Floor, με γνώμονα την χρηστικότητα, την ποιότητα των υλικών,  αλλά και την αισθητική τους αξία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πολλά από τα χαλιά της εταιρίας παραπέμπουν σε έργα τέχνης. Το πρωτοποριακό τους design, τα ιδιαίτερα οπτικά εφέ και η σχεδόν γλυπτική διαπραγμάτευση κάθε διακοσμητικού μοτίβου, αναδεικνύουν τα χαλιά αυτά σε εικαστικά δημιουργήματα.

Πέρα όμως από την αισθητική τους αξία, αυτά τα τρισδιάστατα χαλιά είναι και πολύ ευχάριστα στην αφή και προσκαλούν τον χρήστη ή τον επισκέπτη να τα απολαύσει όχι μόνο πατώντας σε αυτά, αλλά και περνώντας χρόνο επάνω σε αυτά. Είναι ιδανικά για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και για κάθε χώρο του σπιτιού, ενώ η κατασκευή τους κατόπιν παραγγελίας δίνει την ευκαιρία στον καθένα να τα αποκτήσει και να προσαρμόσει τη διάστασή τους στο χώρο του.

Η εταιρία Top Floor εδρεύει στο Λονδίνο και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή χαλιών. Ιδρύθηκε το 1998 από την Design Director Esti Barnes και έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Κωνσταντινα 18/01/2015 - 18:43

Kαλησπερα ειναι ευκολο να μου δωσετε μια τιμη για αυτο το χαλι το τρισδιαστατο σε διαστασεις 2m x2.50 m?

Ευχαριστω εκ των προτερων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 20/01/2015 - 19:10

Καλησπέρα Κωνσταντίνα,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Το κομμάτι αυτό του site είναι το blog μας.

Ουσιαστικά ένα περιοδικό ενημερωτικού περιεχομένου για τις τέχνες και το design. Τα αντικείμενα που παρουσιάζονται εδώ δεν διατίθενται όλα από εμάς (μόνο όσα έχουν την σχετική σήμανση «αγόρασε το»), ενώ κάποια συλλεκτικά η περιορισμένης παραγωγής κομμάτια δεν είναι καν διαθέσιμα προς πώληση.

Το συγκεκριμένο είδος δεν το εμπορευόμαστε και δεν γνωρίζουμε το κόστος του.

Αν θέλεις να δεις τα προϊόντα που εμπορευόμαστε εμείς, μπορείς να μεταβείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.designisthis.com/el

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.