Αρχική Σπίτι & Design Treasure Mug: η Κούπα που Βυθίζεται στο Γραφείο σας.

Treasure Mug: η Κούπα που Βυθίζεται στο Γραφείο σας.

by Anna Karataglidou
Sinking Mug

Η ιδέα είναι απλή, αλλά καλά εκτελεσμένη: η κούπα Treasure Mug μοιάζει να βυθίζεται στο γραφείο ή το τραπέζι σας.

Μετά από άπειρες ώρες στο γραφείο, η κούπα Treasure Mug αποφάσισε να γίνει ένα με την επιφάνεια του και να λιώσει κι αυτή μαζί με εσάς μπροστά από τον υπολογιστή!

Ψάχνοντας ανάμεσα σε αντικείμενα με ενδιαφέρον design πολλές φορές συναντάς και προϊόντα ανώνυμων ή ελάχιστα γνωστών σχεδιαστών που όμως είναι ιδιαίτερα έξυπνα ή ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά είναι η κούπα που βυθίζεται στο τραπέζι Treasure Mug Ιαπωνικής προέλευσης.

Η Treasure Mug είναι ασύμμετρα κομμένη στο κάτω μέρος με ένα κομμάτι από τη λαβή να λείπει. Έτσι όταν τοποθετείται πάνω στο γραφείο μοιάζει να βυθίζεται.

Μπορεί να μοιάζει σαν ένα από αυτά τα αντικείμενα που προορίζονται για φάρσες, αλλά μας κέρδισε το λιτό της design με το παιχνιδιάρικο στοιχείο. Εξάλλου όλοι οι εργασιομανείς έχουν αποδεχτεί πλέον ότι η κούπα με τον καφέ θα παραμείνει μόνιμο διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.