Αρχική Μόδα & Ένδυση Ρολόι Tread 1 της Devon Works.

Ρολόι Tread 1 της Devon Works.

by Andreas Rekopoulos

Το ρολόι Tread 1 της Devon Works δείχνει τον χρόνο χρησιμοποιώντας ένα πολύπλοκο σύστημα από κινούμενους ιμάντες, είναι κυριολεκτικά αλεξίσφαιρο, φορτίζει ασύρματα και κοστίζει 15.000$ όσο δηλαδή ένα μικρό αυτοκίνητο.

Η αμερικάνικη εταιρία Devon Works είναι κυρίως γνωστή για την κατασκευή supercars. Προσφάτως όμως δημιούργησε ένα από τα εντυπωσιακότερα ανδρικά ρολόγια που κυκλοφορούν. Αξιόλογο στοιχείο είναι ότι ενώ η Devon Works δεν είναι εταιρία κατασκευής ρολογιών, δεν προσέλαβε κάποια εξειδικευμένη εταιρία στην Ελβετία για να φτιάξει το ρολόι της. Ο πρωτότυπος μηχανισμός κίνησης με τους χαρακτηριστικούς ιμάντες είναι αποκλειστικά δικό της σχέδιο και τα εξαρτήματα φτιάχνονται από γνωστή εταιρία που ασχολείται κυρίως με την αεροδιαστημική. Έτσι όλα τα μέρη του ρολογιού είναι ανθεκτικά και ελαφριά, ενώ το τζάμι είναι από αλεξίσφαιρο συνθετικό κρύσταλλο.

Το Tread 1 είναι επαναφορτιζόμενο χωρίς ανάγκη καλωδίου, απλά τοποθετείται στην θήκη του και φορτίζεται ασύρματα μέσω επαγωγής. Τέλος διαθέτει την δική του μικροσκοπική motherboard. Αισθητήρες αναλύουν την θερμοκρασία του περιβάλλοντος η οποία δημιουργεί διαστολές και συστολές στα μέταλλα και ρυθμίζουν την κίνηση του μηχανισμού ώστε ακόμη και η θερμοκρασία να μην επηρεάσει την ακρίβεια του ρολογιού. Ένα μοναδικό ρολόι που διαφέρει ουσιαστικά από οτιδήποτε άλλο, επιδεικνύοντας πρωτοποριακό Design αλλά και προχωρημένη τεχνολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 24/07/2021 - 11:22

ΝΙΨΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.