Αρχική Διάφορα H βαλίτσα Trip της Travelteq γίνεται και κάθισμα.

H βαλίτσα Trip της Travelteq γίνεται και κάθισμα.

by Andreas Rekopoulos

Η Travelteq είναι βασισμένη στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και έχει θέσει ως στόχο να φτιάξει την απολύτως καλύτερη βαλίτσα καμπίνας που υπάρχει. Το ζητούμενο ήταν άψογο Design, υψηλή χρηστικότητα και καινοτόμες ευκολίες που κανένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν να μην διαθέτει, το αποτέλεσμα είναι η βαλίτσα Trip.

Τα στοιχεία όμως που διαφοροποιούν την Trip από τια άλλες βαλίτσες και την κάνουν μοναδική είναι τρία. Καταρχάς έχει ενσωματωμένο USB Hub για να φορτίζετε συσκευές όπως κινητά, MP3 Players και φωτογραφικές μηχανές. Κατά δεύτερον προσφέρεται προαιρετικά με ενσωματωμένα ηχεία ώστε όπου και να είστε να μπορείτε να ακούτε την μουσική που προτιμάτε, όπως για παράδειγμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Τέλος η βαλίτσα μετατρέπεται και σε κάθισμα, για αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις που βρίσκεστε να περιμένετε σε κάποιο αεροδρόμιο ή σταθμό τρένων. Οι πίσω ρόδες εκτίνονται για καλύτερη στήριξη, ενώ το επάνω μέρος είναι από μαλακό υλικό και ανοίγει προς τα έξω δημιουργώντας ένα σταθερό κάθισμα που σηκώνει έως 150 κιλά βάρος.

Με διαστάσεις 55 x25x35cm η Trip προσφέρει ευελιξία καθότι είναι μέσα στις προδιαγραφές αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Το Design της είναι καθαρό, γραμμικό και μινιμαλιστικό, ενώ το βουρτσισμένο αλουμίνιο της δίνει μια κομψή και ταυτόχρονα High-Tech εμφάνιση. Το εμπρόσθιο τμήμα έχει ειδικά δομημένες θήκες για αποθήκευση εγγράφων, laptop, στυλό, κινητών τηλεφώνων και ότι άλλο χρειάζεται ένας ταξιδιώτης. Επίσης είναι ξεχωριστό από την υπόλοιπη βαλίτσα και έχει μηχανισμό γρήγορου ανοίγματος ώστε μπορείτε με μια κίνηση να έχετε πρόσβαση στα αξεσουάρ σας.

Η Trip είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο δομημένο σε μορφή Honeycomb και ενισχυμένο με πλαστικό ABS, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται και στην αεροναυπηγική και χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Παράλληλα όλα τα σημεία που ίσως υποστούν καταπόνηση είναι φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά. Οι ρόδες και τα ρουλεμάν είναι προδιαγραφών skateboarding και αντέχουν ισχυρά χτυπήματα, ενώ η μπροστινή θήκη είναι από εξαιρετικά ανθεκτικό βαλλιστικό πλαστικό και ακόμη και αν καταφέρετε να την σκίσετε, υπάρχει πρόβλεψη για εύκολη αντικατάσταση.

Η βαλίτσα της Travelteq  συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που επιθυμεί κάποιος που ταξιδεύει συχνά και ακόμη περισσότερα. Η δυνατότητα της να μετατρέπεται σε κάθισμα προφέρει μια ευκολία μοναδική, ενώ οι προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως η θήκη εύκολης πρόσβασης και ο ενσωματωμένος φορτιστής USB την καθιστούν μια πρόταση ιδιαίτερη και πρωτοποριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.