Αρχική Σπίτι & Design Τραπέζι καφέ Sectionimal Table από την gt2p.

Τραπέζι καφέ Sectionimal Table από την gt2p.

by Andreas Rekopoulos
Sectionimal Table by gt2p

Το τραπέζι καφέ Sectionimal Table σχεδιάστηκε από το βασισμένο στην Χιλή Design Studio gt2P με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου software σχεδιασμού τρισδιάστατων αντικειμένων που ονομάζεται SECTION.

To SECTION υπολογίζει αυτόματα πληροφορίες σχετικές με υλικά, αντοχή, μέγεθος, επιφάνεια και άλλες παραμέτρους και βελτιστοποιεί το τελικό σχέδιο με την χρήση μαθηματικών αλγόριθμων. Κατόπιν το software δημιουργεί ένα πολυγωνικό σχήμα που απεικονίζει το αντικείμενο τρισδιάστατα. Η μορφή του τραπεζιού Sectionimal είναι εμπνευσμένη από γραφιστική απεικόνιση ηχητικών κυμάτων.

Το Design του είναι πρωτότυπο, με έντονα φουτουριστική αισθητική. Παράλληλα η διαφάνεια του γυαλιού σε συνδυασμό με τα “κουμπωτά”  κομμάτια ξύλου της  βάσης που αφήνουν κενά μεταξύ τους, κάνουν το ξεχωριστό αυτό τραπέζι καφέ ανάλαφρο και κομψό. Όμως το εντυπωσιακότερο ίσως στοιχείο είναι η ασύμμετρη γυάλινη τάβλα, η οποία αφήνει να φανεί σε κάτοψη η πολύπλοκη και καθαρά αρχιτεκτονική δομή της βάσης.

Παρότι υπερμοντέρνο, το τραπέζι καφέ Sectionimal Table είναι ένα ευέλικτο έπιπλο που μπορεί να σταθεί εύκολα σε οποιοδήποτε έστω ελαφρά μοντέρνο ντεκόρ και θα τραβήξει τα βλέμματα χωρίς όμως να επιβληθεί στον χώρο. Η κατασκευή του γίνεται κατόπιν παραγγελίας και εάν επιθυμείτε να μάθετε το κόστος του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κατασκευάστρια εταιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.