Αρχική Σπίτι & Design Τραπέζι Egg με σχήμα αυγού και πολύ χιούμορ.

Τραπέζι Egg με σχήμα αυγού και πολύ χιούμορ.

by Anna Karataglidou
Egg Table by Wamhouse

Παιχνιδιάρικο και ίσως αστείο εκ πρώτης όψης, το τραπεζάκι Egg μοιάζει σαν κομμάτι από παιδική παράσταση ή παραμύθι. Αν όμως εστιάσει κανείς την προσοχή του στις λεπτομέρειες θα διαπιστώσει, εκτός από την οξεία αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν οι δημιουργοί του, την αξιόλογη ποιότητα κατασκευής που έχει το τραπέζι Egg.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η παρακολούθηση του τρόπου σύλληψης της ιδέας που γέννησε το τραπέζι Egg. Όπως ισχυρίζονται και οι δημιουργοί του, τα γραφεία της εταιρείας τους Wamhouse βρίσκονται μέσα στη φύση, σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας. Τους αρκεί να κοιτάξουν έξω από το παράθυρο για να εμπνευστούν.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το τραπέζι Egg. Διαθέτει στήριγμα που μοιάζει με κορμό δέντρου και επιφάνεια από δυο οβάλ σε τέτοιο συσχετισμό μεταξύ τους ώστε να θυμίζει ωμό αυγό σπασμένο στο τηγάνι. Μετά από αυτό, μπορείτε να φανταστείτε καλύτερο μέρος για να τρώτε το πρωινό σας από το τραπέζι Egg;

Το στούντιο design Wamhouse υπάρχει από το 2005 και είναι το πεδίο δημιουργίας δύο καλλιτεχνών, ενός γραφίστα και ενός πολιτικού μηχανικού, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν με βάση την κοινή τους αγάπη για την αρχιτεκτονική και το design.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.