Αρχική Σπίτι & Design Βάζο Tourbillon από τους A+A Cooren.

Βάζο Tourbillon από τους A+A Cooren.

by Andreas Rekopoulos
Βάζο Tourbillon από τους A+A Cooren

Το σχεδιαστικό δίδυμο A+A Cooren απαρτίζεται από το Γάλλο-Ιαπωνικό ζευγάρι σχεδιαστών Aki και Arnaud Cooren και εδρεύει στο Παρίσι. Ένα από τα πρόσφατα δημιουργήματα τους είναι το βάζο Tourbillon (δίνη).

Το Tourbillon είναι εμπνευσμένο από μια δίνη νερού και σύμφωνα με τους σχεδιαστές το ήδη εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα ενισχύεται όταν το βάζο γεμίσει με νερό, καθώς δημιουργείται έτσι μια μικρή δίνη νερού η οποία αιωρείται στο κενό που δημιουργείται από το διπλό τοίχωμα του βάζου.

Το εντυπωσιακό αυτό βάζο είναι προϊόν συνεργασίας εξαιρετικά υψηλής υαλοποιίας με ψηφιακή τεχνολογία, καθώς δημιουργήθηκε βάση τρισδιάστατου μοντέλου.

Kατασκευάστηκε σε μόλις 21 κομμάτια τα οποία πωλούνται σε επιλεγμένες γκαλερί του Παρισιού, άρα εάν επιθυμείτε να το αποκτήσετε θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα μέσω της ιστοσελίδας των A+A Cooren που παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας των σχετικών γκαλερί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.