Αρχική Σπίτι & Design Νιπτήρας Luminist Luna από την TOTO.

Νιπτήρας Luminist Luna από την TOTO.

by Andreas Rekopoulos
Toto Luminist Luna Washbasin

Οι νιπτήρες Luminist της Ιαπωνικής TOTO αποτελούν μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για το μπάνιο σας. Έχουν κομψή και αφαιρετική γραμμή, ενώ λάμπουν κυριολεκτικά χάρη στις ενσωματωμένες λυχνίες LED που διαθέτουν.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, εκ των οποίων το πιο χαρακτηριστικό είναι ο στρογγυλός νιπτήρας Luminist Luna με την κρυφή υδρορροή και το μαύρο εσωτερικό. Το σχέδιο του Luminist Luna είναι εμπνευσμένο από την φύση και συγκεκριμένα από το φαινόμενο της έκλειψης ηλίου. 

Ο φωτεινός δακτύλιος που σχηματίζεται γύρω από το νερό όταν ο νιπτήρας είναι φωτισμένος, θυμίζει το φωτεινό ηλιακό δαχτυλίδι γύρω από το σκοτεινό σώμα της σελήνης κατά την διάρκεια μιας δακτυλιοειδής έκλειψης. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά ξεχωριστό και ο Luminist Luna γίνεται εύκολα το σημείο αναφοράς σε οποιοδήποτε μπάνιο. Σίγουρα ένας από τους πιο ξεχωριστούς, μοντέρνους και εντυπωσιακούς νιπτήρες που έχουμε δει.

Η κατασκευή του νιπτήρα γίνεται από μια ημιδιάφανη εποξική ρητίνη, ανθεκτική σε γρατζουνιές και σε υψηλές θερμοκρασίες. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του υλικού είναι ότι γυαλίζεται, έτσι ακόμη και αν γρατζουνιστεί μπορεί εύκολα να αποκατασταθεί. Στο κάτω μέρος του νιπτήρα βρίσκονται τοποθετημένα τα κρυφά LED φωτισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.