Αρχική Τεχνολογία Top Secret USB, ένα αριστοκρατικό USB Stick.

Top Secret USB, ένα αριστοκρατικό USB Stick.

by Andreas Rekopoulos
Top Secret USB Stick

Αν ψάχνατε για ένα «καθώς πρέπει» USB Stick διακοσμημένο με το μονόγραμμα σας σε κέρινη βούλα, μπορείτε να ησυχάσετε. Το Top Secret USB δίνει πίσω στα μέσα αποθήκευσης την αίγλη που στερηθήκαν όταν οι κομψοί χάρτινοι φάκελοι αντικαταστάθηκαν από μικρά πλαστικά κουτάκια.

Το Top Secret USB σχεδιάστηκε από τους Ολλανδούς designers, Rob Hermes και Marlies Romberg της Studio her-berg. Το κάλυμμα του είναι από πορσελάνη, ενώ στο κέντρο είναι διακοσμημένο με μια κέρινη βούλα που μπορείτε να παραγγείλετε να φέρει το μονόγραμμα σας.

Η εύθραυστη φύση της πορσελάνης συμβολίζει την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, σε μια εποχή που η πληροφορία αποτελεί μονάδα συναλλαγών. Το Top Secret USB συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο με ιδανικό τρόπο και δίνει μια ρετρό γοητεία στην ψηφιακή εποχή. Προσοχή μόνο μην σας πέσει κάτω γιατί δεν βλέπουμε η πορσελάνη να επιβιώνει της πτώσης.

Το Top Secret USB προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα πορσελάνης, ενώ η κέρινη σφραγίδα διατίθεται σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς. Παράλληλα υπάρχει και ένα πακέτο «φτιάξε το μόνος σου» που μαζί με το USB Stick σας δίνεται η σφραγίδα και το βουλοκέρι, ώστε να φτιάξετε μόνοι σας την κέρινη βούλα σας. Διατίθεται σε χωρητικότητες από 2GB έως 8GB. Η έκδοση των 8GB έχει ενδεικτική τιμή 45€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.