Αρχική Σπίτι & Design Too Much Aroma από τον Karim Rashid για την Lexon.

Too Much Aroma από τον Karim Rashid για την Lexon.

by Andreas Rekopoulos
Too Much Aroma Humidifier & Vaporizer by Karim Rashid

Το “Too Much Aroma” είναι μια έξυπνη συσκευή που σχεδιάστηκε από τον Karim Rashid για την Lexon και λειτουργεί ως υγραντήρας, αρωματιστής χώρου και φωτιστικό.

Η βασική λειτουργία της συσκευής είναι ο αρωματισμός και η ύγρανση της ατμόσφαιρας. Βέβαια τα στοιχεία που κάνουν το προϊόν της Lexon να ξεχωρίζει είναι το καμπυλοειδές “οργανικό” Design, σήμα κατατεθέν του ευρηματικού Karim Rashid, καθώς και η πρόσθετη λειτουργία του ως φωτιστικό.

Ο υγραντήρας είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που βοηθάει στις περιπτώσεις ξηρού κλίματος, απελευθερώνοντας μικρές ποσότητες ατμού στην ατμόσφαιρα. Προσθέτοντας μέσα στο νερό της συσκευής αιθέρια έλαια ή κάτι αντίστοιχο λειτουργεί και ως ένα θαυμάσιο αρωματικό χώρου. Από πλευράς χρηστικών ευκολιών το “Too Much Aroma” διαθέτει χρονοδιακόπτη, καθώς και σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης εάν τελειώσει το νερό.

Η ενσωματωμένη λυχνία Led σε συνδυασμό με τον προσεγμένο σχεδιασμό και τους όμορφους χρωματισμούς μετατρέπουν τον υγραντήρα σε ένα κομψό ατμοσφαιρικό επιτραπέζιο φωτιστικό. Έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μοντέρνο ντεκόρ και να δείχνει καλόγουστο και διακριτικό, υπερέχοντας σαφώς μιας συνηθισμένης λευκής συσκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.