Αρχική Τεχνολογία Θήκη για iPhone 5s Trinity της Mindplar.

Θήκη για iPhone 5s Trinity της Mindplar.

by Anna Karataglidou
Trinity iPhone 5s Case by Mindplar

Η θήκη για iPhone 5s Trinity της Mindplar είναι μία ιδιαίτερα κομψή θήκη με ανάγλυφα γεωμετρικά σχέδια και αρχιτεκτονικό ύφος.

Το δυναμικό ανάγλυφο της θήκης Trinity δίνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φουτουριστική διάσταση στην αισθητική του iPhone. Κατασκευάζεται από συνθετικό υλικό PC και ABS συνδυασμένο με ένα δεύτερο στρώμα από μέταλλο που θυμίζει καθρέφτη.  Η θήκη Trinity διατίθεται σε τέσσερεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς με το γεωμετρικό μεταλλικό πλέγμα να είναι ασημί και να καθρεφτίζει το φως του περιβάλλοντος. Μια ιδιαίτερη θήκη για iPhone 5s που δίνει ένα εξαιρετικό αισθητικά αποτέλεσμα!

H Mindplar είναι μία από τις εταιρείες που αναδύθηκαν μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter. Το 2011 ήταν η χρονιά ίδρυσης της εταιρείας τους και ταυτόχρονα η χρονιά που ξεκίνησαν την καμπάνια τους στην δημοφιλή αυτή πλατφόρμα αυτοχρηματοδότησης. Εκείνη τη χρονιά οι σχεδιαστές της Mindplar κατόρθωσαν να αναδείξουν την καμπάνια τους για θήκες κινητών σαν το Project με τις περισσότερες πωλήσεις στο Kickstarter. Έκτοτε συνεχίζουν να σχεδιάζουν πρωτότυπες θήκες για τα δημοφιλέστερα smartphone.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.