Αρχική Τεχνολογία Tembo Trunks ηχεία για iPhone παντός καιρού.

Tembo Trunks ηχεία για iPhone παντός καιρού.

by Andreas Rekopoulos
Tembo Trunks Earbud Speakers

Τα Tembo Trunks μετατρέπουν τα ακουστικά του iPhone/iPod σας σε  ηχεία, ενώ η ανθεκτική τους  κατασκευή τα καθιστά ουσιαστικά άθραυστα.

Πρόκειται για τα πρώτα πτυσσόμενα ηχεία για iPhone τα οποία βασίζουν την λειτουργία τους στην πανάρχαια μέθοδο ενίσχυσης του ήχου με σάλπιγγα. Κουμπώνοντας τα ακουστικά του iPhone/iPod στα Tembo Trunks ο ήχος ενισχύεται 3Χ φτάνοντας τα 80db. Τα Tembo Trunks φτιάχνονται από εύκαμπτη σιλικόνη και είναι ανθεκτικά σε σκόνη, πτώσεις, νερό ή άλλη φυσική καταπόνηση. Παράλληλα είναι εξαιρετικά μικρά και ελαφριά ενώ δεν χρειάζονται ούτε ρεύμα, ούτε καλώδια. Μια απλή ιδέα για ένα ανθεκτικό ηχείο που θα σας συντροφεύσει στις διακοπές και τις καθημερινές σας εξορμήσεις.

Η ένταση ήχου που παράγουν τα Tembo Trunks παρότι δεν επιτρέπει να γεμίσετε ένα δωμάτιο με ήχο επαρκεί για πολλές άλλες περιπτώσεις καθώς μπορείτε εύκολα να ακούσετε μουσική στο γραφείο, στο υπνοδωμάτιο ή στην παραλία, αρκεί να τα έχετε κοντά σας. Παράλληλα ο έξυπνος σχεδιασμός τους προσδίδει εξαιρετική φορητότητα καθώς είναι και πτυσσόμενα αλλά και στοιβαζόμενα. Διπλώνοντας τα ηχεία και κουμπώνοντας τα το ένα επάνω στο άλλο γίνονται τόσο μικρά που χωράνε ακόμη και σε μια τσέπη.

Τα Tembo Trunks σχεδιάστηκαν από τον Αυστραλό Scott Norrie και ουσιαστικά πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα ενίσχυσης ήχου που χρησιμοποιεί τα ακουστικά ως ηχητική πηγή. Ο χρήστης απλά συνδέει τα ακουστικά της iOS συσκευής του και αποκτά μεγαλύτερη ένταση χωρίς να χρειάζεται άλλη παροχή ρεύματος. Τέλος το γεγονός ότι αντέχουν μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας και πλένονται τα καθιστά ιδανικά για εξωτερικές εργασίες. Μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στην οικοδομή, στο κάμπινγκ ή στο ψάρεμα χωρίς καμία απολύτως ανησυχία και να μοιραστείτε την μουσική σαν να είχατε μαζί σας ένα μικρό συμβατικό ηχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.