Αρχική Διάφορα Γυμναστείτε με στυλ με βαράκια Technogym Wellness.

Γυμναστείτε με στυλ με βαράκια Technogym Wellness.

by Andreas Rekopoulos
Technogym Wellness Dumbbells

Τα βαράκια Technogym Wellness εκτός από ένα εργαλείο άθλησης είναι ταυτόχρονα και ένα πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Όταν υπάρχει διάθεση και φαντασία, ακόμη και τα πλέον αδιάφορα αντικείμενα μπορούν να αποκτήσουν στυλ και υπόσταση και έτσι να μετασχηματιστούν σε διακοσμητικό στοιχείο.

Οι Ιταλοί έχουν μακρά παράδοση στο βιομηχανικό design και όπως φαίνεται με ότι, αντικείμενο και να ασχοληθούν είναι σίγουρο ότι θα βάλουν την δική τους διαφορετική πινελιά.  Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιταλική εταιρία Technogym, πρωτοπόρος στην κατασκευή μηχανημάτων γυμναστηρίου, δημιούργησε μια σειρά μηχανημάτων γυμναστικής με ιδιαίτερο στυλ και προσεγμένο design.

Τα βαράκια της σειράς Technogym Wellness είναι τόσο κομψά που δεν χρειάζεται να τα κρύβει κάποιος μέσα σε ντουλάπες ή κάτω από κρεβάτια. Μπορούν να τοποθετηθούν άνετα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, από κρεβατοκάμαρες έως σαλόνια χωρίς να αποτελούν διακοσμητική παραφωνία. Παράλληλα το σταντ που αποθηκεύονται είναι σχεδιασμένο ώστε να καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο.

Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και το χρηστικό κομμάτι, τα υλικά και το φινίρισμα είναι φυσικά υψηλού επιπέδου, ενώ ο μηχανισμός που ασφαλίζουν οι δίσκοι βάρους στα χερούλια είναι μελετημένος για εύκολη προσθαφαίρεση δίσκων χωρίς βίδες. Οι Ιταλοί έλαβαν επίσης υπόψη τους το γεγονός ότι το προϊόν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε σπίτι και όχι σε γυμναστήριο. Έτσι οι μεταλλικοί δίσκοι-βάρους είναι καλυμμένοι  με σιλικόνη, ώστε να μπορείτε να τους ακουμπήσετε οπουδήποτε χωρίς να κάνουν ζημιά. Βέβαια η ποιότητα και η πρωτοτυπία κοστίζουν και το σετ βαράκια Wellness έχει τιμή περίπου 600€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.