Αρχική Τέχνη Τέχνη στην παραλία από τον Nicholas Elias.

Τέχνη στην παραλία από τον Nicholas Elias.

by Andreas Rekopoulos
Sculpture By The Sea Nicholas Elias

Το ιδιόμορφο γλυπτό με τίτλο A Symbolic Inscription of the Imaginary του Nicholas Elias φέρνει την μοντέρνα τέχνη στις παραλίες της Αυστραλίας.

Η εξαιρετική αυτή χρωματική σύνθεση του νεαρού Αυστραλού αρχιτέκτονα ήταν η συμμέτοχη του στον διαγωνισμό Sculpture by The Sea του 2009. Ο Nicholas Elias ήταν τότε ακόμη φοιτητής και το A Symbolic Inscription of the Imaginary ήταν μέρος της πτυχιακής του εργασίας. Το έργο είναι εμπνευσμένο από την δουλειά του μινιμαλιστή συνθέτη Steve Reich και στήθηκε στην παραλία Tamara Beach κοντά στο Σύδνεϋ.

Αποτελείται από ακρυλικές διάφανες χρωματιστές πλάκες ύψους 2 μέτρων εγκατεστημένες απευθείας στην άμμο. Εκτός από την εξαιρετική του αισθητική το ιδιαίτερο αυτό γλυπτό προκαλεί τον θεατή να το αγγίξει, να το περιεργαστεί και να σταθεί κάτω από την χρωματιστή σκιά του. Ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη καθώς σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να συναντάμε μοντέρνα τέχνη στις παραλίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.