Αρχική Σπίτι & Design Tea Diver ένας δύτης στο τσάι σας.

Tea Diver ένας δύτης στο τσάι σας.

by Andreas Rekopoulos
Tea Diver

Το σουρωτήρι τσαγιού Tea Diver εγγυημένα θα ζωγραφίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο σας όταν το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ένα ζεστό ποτήρι τσάι.

Σχεδιάστηκε από τους Yoon Sung-Mun και Kim Sun-Young για την Κορεάτικη εταιρία AbelDesign το 2010. Είναι ένας μικροσκοπικός δύτης που θα καταδυθεί μέσα στην κούπα σας φορτωμένος με το αγαπημένο σας τσάι .Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από το παραδοσιακό Κορεάτικο σκάφανδρο Meoguri. Το Meoguri είναι μια στολή κατάδυσης που βασίζεται σε ένα σωλήνα και μια εξωτερική δεξαμενή οξυγόνου και χρησιμοποιείται για κατάδυση σε μεγάλα βάθη.

Το σουρωτήρι τσαγιού Tea Diver είναι φτιαγμένο από σιλικόνη τύπου LSR (liquid silicon rubber) ένα υλικό πιστοποιημένο για επαφή με τρόφιμα και ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται ευρέως και για κατασκευή μπιμπερό για μωρά. Δεν ελευθερώνει καμία τοξίνη, είναι απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο και απολυμαίνεται εύκολα με ζεστό νερό. Ένα έξυπνο και χρηστικό αξεσουάρ για τους φίλους του τσαγιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.