Αρχική Μόδα & Ένδυση Δερμάτινη τσάντα KOOKABURRA, της Tailfeather.

Δερμάτινη τσάντα KOOKABURRA, της Tailfeather.

by Andreas Rekopoulos

Η δερμάτινη τσάντα Kookaburra είναι δημιουργία της Αυστραλέζικης εταιρίας Tailfeather η οποία ασχολείται με δερμάτινα αξεσουάρ, όπως ζώνες, πορτοφόλια, θήκες κινητών και τσάντες. Όλα της τα προϊόντα είναι αυστηρά χειροποίητα και φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δερμάτινη τσάντα “ταχυδρόμου” Kookaburra. Το υλικό κατασκευής είναι δέρμα μοσχαριού πάχους 3.5 χιλιοστών, το οποίο προέρχεται από την Νέα Ζηλανδία και γίνεται επιλογή ώστε να χρησιμοποιηθούν μόνο τα καλύτερα κομμάτια του δέρματος, ενώ οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι από μασίφ μπρούντζο. Η δερμάτινη τσάντα ράβεται στο χέρι με ειδικές κλωστές που έχουν επικάλυψη κεριού για να δένουν γερά με το δέρμα και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι εμφανής. 

Το Design της Kookaburra είναι διαχρονικό, όμως ταυτόχρονα παραμένει αφαιρετικό και κομψό, δένοντας έτσι άριστα το κλασσικό με το μοντέρνο. Όμως το στοιχείο όμως που κάνει τις τσάντες της Tailfeather ξεχωριστές, είναι ότι παρότι κομψές δεν είναι λεπτεπίλεπτες, αλλά φτιαγμένες για αντοχή στην χρήση και τον χρόνο.

Η δερμάτινη τσάντα Kookaburra είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα, που είναι βασικά τρεις αποχρώσεις του καφέ, με την σκουρότερη να προσεγγίζει το μαύρο. Με δέρμα πάχους 3.5 χιλιοστών η αντοχή της είναι μεγάλη, αλλά αυτό σημαίνει 1.7 κιλά βάρος μόνο για την τσάντα. Διατίθεται από το online κατάστημα της Tailfeather.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.